1.4 C
Bucharest
Monday, 11 December 2023
HomeEconomieAutoDacia a ajuns la 100.000 de livrări prin programul UP&GO

Dacia a ajuns la 100.000 de livrări prin programul UP&GO


Lansat în anul 2021, programul UP&GO, prin care clienții Dacia pot achiziționa cele mai bine echipate versiuni ale gamei, beneficiind de un termen de livrare scurt, a ajuns deja la 100.000 de livrări.

Oferta UP&GO răspunde nevoilor clienților Dacia : achiziția unui vehicul nou foarte bine echipat (UP) și livrat cât mai rapid posibil (GO).

În momentul configurării vehiculului, clientul nu trebuie să aleagă decât culoarea, motorizarea și dealerul unde să îi fie livrată mașina. Evident, oferta poate fi diferită în funcție de țară și de caracteristicile pieței, dar principiul rămâne același: vehicule deja configurate pe baza versiunilor și opțiunilor cele mai solicitate de clienți. 

Cu oferta UP&GO, termenele de livrare sunt reduse datorită unui proces industrial și de distribuție optimizat până la livrarea vehiculului: modelele UP&GO sunt prioritare atât în ciclul de fabricație cât și în transportul până la dealer.

Peste 100 000 de livrări UP&GO de la lansarea ofertei

Oferta UP&GO a fost lansată în septembrie 2021 în 4 țări – Franța, Spania, Italia și Germania – pentru început, doar pe modelul Duster.

Ca urmare a succesului înregistrat, oferta a fost extinsă în 2022 în alte 4 țări – România, Belgia, Maroc, Portugalia – și a inclus două modele suplimentare – Jogger și Sandero Stepway.

În 2023, oferta a devenit disponibilă în alte 5 țări – Polonia, Austria, Olanda, Elveția și Marea Britanie.

În funcție de țară, motorizările propuse sunt:

  • Duster : GPL ECO-G 100, Diesel DCi 115, TCe 130 sau 150 în configurație 4×4 sau EDC.
  • Jogger și Sandero Stepway : GPL ECO-G 100 și TCe 110.

Comenzile pot fi lansate atât la dealer, cât și online. În România, oferta cuprinde în prezent modelele Logan, Sandero Stepway, Jogger și Duster.  

Aproape 12% dintre clienții Dacia care au plasat o comandă în România în primele 8 luni ale anului 2023 au optat pentru oferta UP&GO.

Răzvan Zamfir
Răzvan Zamfir
Răzvan este în presă de două decenii, fiind jurnalist atât de presă scrisă cât și de online. Și-a început cariera scriind articolele la mașina de scris, fiind licențiat în filosofie. Și-a perfectat apoi cunoștințele în jurnalismul de business și financiar. Are în portofoliu nume mari de presă precum Bursa, Capital, Business Cover – pe care l-a coordonat, Economica sau Economedia. Este autor România Liberă din iulie 2023.
Cele mai citite

Schimbare în Guvern. Sunt discuții privind reorganizarea ministerelor. Se rupe Coaliția?

Guvernul discută luni o variantă privind reorganizarea ministerelor, ceea ce înseamnă că multe dintre portofolii vor dispărea. Potrivit surselor noastre ar putea fi vorba...

Urmează două zile de negocieri în Forumul de la Salzburg. Austria pare să accepte intrarea României în Schengen

România ar fi reușit să obțină o flexibilizare a poziției Austriei în privința primirii în Schengen, iar prima etapă va fi renunțarea la procedurile...
00:00:35

VIDEO. Haos la Veneția. Protestatarii au folosit un colorant pentru a înverzi Marele Canal

Sâmbătă, 9 decembrie, ecologiștii italieni au folosit un colorant pentru a înverzi Marele Canal din Veneția, în semn de protest față de ceea ce...
Ultima oră
Pe aceeași temă