13.5 C
București
luni, 4 martie 2024
AcasăȘtirile zileiCutremure în serie în mai puțin de o oră în Gorj

Cutremure în serie în mai puțin de o oră în Gorj

Trei cutremure s-au produs sâmbătă, în mai puțin de o oră, îm Oltenia, județul Gorj.

Potrivit Institutului Naţional de Cercetare – Dezvoltare pentru Fizica Pământului, primul seism a avut loc la ora 15.25. Acesta a avut magnitudinea 2,4 și s-a produs la adâncimea de 15.4 km.

Al doilea sesism a fost înregistrat de aparate la ora 15.28. A avut magnitudinea 2,5 și a apărut la adâncimea de 16,3 km, potrivit jurnalul.ro.

Ultimul din serie a fost la ora 16.17. Acesta s-a produs tot în Oltenia, Gorj, la adâncimea de 17,1 km și a avut magnitudinea 3,5.

Un alt cutremur, cu magnitudinea 4,1, a avut loc tot sâmbătă, la ora 14.09, în județul Buzău, zona seimică Vrancea. Seismul s-a produs la adâncimea de 140 de kilometri.

Urmărește România Liberă pe  Twitter, Facebook și Google News!

Cătălin Șerban
Cătălin Șerban
Cătălin Șerban scrie în presă din anul 2019, iar din februarie 2021 la România Liberă. A fost director de comunicare al Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și președinte al acestei organizații. A primit din partea Casei Regale a României, în anul 2015, Medalia „Regele Mihai pentru Loialitate" pentru organizarea excelentă a Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și pentru devotamentul cu care a promovat ideile și cauza monarhică.
Cele mai citite

O prietenie bănoasă! Beniamin Rus a monopolizat licitațiile din Bihor

În județul Bihor se derulează o frăție extrem de profitabilă între mult prea lăudatul bun gospodar Ilie Bolojan și afaceristul Beniamin Rus. Au trecut...

Se pregătește programul „Femeia Antreprenor 2024”. Condiții de accesare

Ministerul Economiei pregătește lansarea programului „Femeia Antreprenor” prin intermediul căruia sunt oferite granturi în valoare maximă de 200.000 lei/IMM. Programul are la dispoziție...

Taxă globală pentru miliardari. Vis sau realitate?

Mai multe țări iau în calcul introducerea unui impozit minim global pentru miliardari. Reprezentanții țărilor G20 au discutat propunerea la un summit de...
Ultima oră
Pe aceeași temă