24.4 C
București
sâmbătă, 3 iunie 2023
AcasăȘtirile zileiCum să citești mesajele șterse pe WhatsApp

Cum să citești mesajele șterse pe WhatsApp

Una dintre cele mai populare caracteristici ale aplicației WhatsApp este că poți șterge mesajele printr-o simplă atingere.

WhatsApp a introdus recent funcția „Șterge mesajul pentru toată lumea” anul acesta, ca o modalitate de a revoca mesajele în aproximativ o oră de la trimiterea lor, potrivit DailyMail.

Oamenii folosesc adesea funcția atunci când au trimis un mesaj în chatul greșit sau au trimis ceva care are o greșeală.

Cu toate acestea, putem citi mesajele șterse de pe WhatsApp?

Sursa citată detaliază trucuri inteligente pentru a recupera mesajele WhatsApp șterse care sunt stocate pe telefon folosind funcții de rezervă.

Cum să citești mesajele șterse pe WhatsApp

Oricine poate accesa mesajele șterse printr-o aplicație terță parte numită „Istoricul notificărilor”, care poate fi descărcată din Magazinul Google Play.

Cu toate acestea, există limitări pentru aceste aplicații, deoarece numai mesajele care au generat o notificare pe dispozitiv și care au fost văzute sau cu care au interacționat pot fi recuperate.

Cu toate acestea, dacă alegi să descarci aplicații specializate, în special de pe Google Play, unde multe aplicații conțin programe malware care ar putea infecta un dispozitiv, acționează cu prudență.

Aceste aplicații pot fi adesea destul de dificil de utilizat și, cel mai probabil, vor fi pline de reclame dacă nu optezi pentru o versiune plătită.

În primul rând, înainte de a recupera mesajele șterse de pe Whatsapp iOS, toți utilizatorii aplicației trebuie să se asigure că mesajele lor WhatsApp sunt stocate pe iCloud, astfel încât să poată fi recuperate.

Următorul pas va fi să ștergi WhatsApp de pe telefon și să îl reinstalezi din nou.

După ce aplicația este instalată, conectează-te din nou la contul tău. Acum, tot ce trebuie să faci este să aștepți opțiunea care va apărea oferindu-ți posibilitatea ca mesajele copiate anterior să fie recuperate. Atunci când această opțiune este selectată, toate mesajele WhatsApp vor fi recuperate, chiar dacă au fost șterse.

Mesajele șterse se pot recupera și pe telefoanele celor care au Android 11 și versiunile ulterioare.

Trebuie să accesezi „Setări” și să selectezi „Aplicații și notificări”.

Apoi va trebui să accesezi „Notificări”, să găsești opțiunea „Istoricul notificărilor” și să apeși pe butonul de lângă „Folosește istoricul notificărilor”.

Când acest lucru este finalizat, meniul va afișa un jurnal cu toate notificările primite de dispozitivul tău, care va include mesajele text găsite în WhatsApp înainte de a fi șterse.

Urmărește România Liberă pe TwitterFacebook și Google News!

Stancu Alexandru
Stancu Alexandru
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite

Legea salarizării intră în vigoare abia la 1 ianuarie 2024. Abia atunci profesorii ar primi salarii cât salariul mediu pe economie

Legea salarizării intră în vigoare abia la 1 ianuarie 2024, deși Guvernul spune că lucrează acum la proiect și deși proiectul ar urma să...

Ministrul Educației, Ligia Deca, le cere cadrelor didactice încetarea grevei

Ministrul Educației, Ligia Deca, le cere cadrelor didactice încetarea grevei, "astfel încât elevii să își poată da examenele". Ministrul lansează această cerere printr-un mesaj postat...

Investigație The Telegraph Marea Britanie: În timpul crizei Covid a existat o unitate guvernamentală secretă de combatere a reacțiilor negative la politicile de izolare

În timpul crizei Covid, o unitate guvernamentală secretă a lucrat cu companii de social media în încercarea de a reduce discuțiile despre politicile controversate...
Ultima oră
Pe aceeași temă