25.2 C
București
luni, 24 iunie 2024
AcasăȘtirile zileiCum să citești mesajele șterse pe WhatsApp

Cum să citești mesajele șterse pe WhatsApp

Una dintre cele mai populare caracteristici ale aplicației WhatsApp este că poți șterge mesajele printr-o simplă atingere.

WhatsApp a introdus recent funcția „Șterge mesajul pentru toată lumea” anul acesta, ca o modalitate de a revoca mesajele în aproximativ o oră de la trimiterea lor, potrivit DailyMail.

Oamenii folosesc adesea funcția atunci când au trimis un mesaj în chatul greșit sau au trimis ceva care are o greșeală.

Cu toate acestea, putem citi mesajele șterse de pe WhatsApp?

Sursa citată detaliază trucuri inteligente pentru a recupera mesajele WhatsApp șterse care sunt stocate pe telefon folosind funcții de rezervă.

Cum să citești mesajele șterse pe WhatsApp

Oricine poate accesa mesajele șterse printr-o aplicație terță parte numită “Istoricul notificărilor”, care poate fi descărcată din Magazinul Google Play.

Cu toate acestea, există limitări pentru aceste aplicații, deoarece numai mesajele care au generat o notificare pe dispozitiv și care au fost văzute sau cu care au interacționat pot fi recuperate.

Cu toate acestea, dacă alegi să descarci aplicații specializate, în special de pe Google Play, unde multe aplicații conțin programe malware care ar putea infecta un dispozitiv, acționează cu prudență.

Aceste aplicații pot fi adesea destul de dificil de utilizat și, cel mai probabil, vor fi pline de reclame dacă nu optezi pentru o versiune plătită.

În primul rând, înainte de a recupera mesajele șterse de pe Whatsapp iOS, toți utilizatorii aplicației trebuie să se asigure că mesajele lor WhatsApp sunt stocate pe iCloud, astfel încât să poată fi recuperate.

Următorul pas va fi să ștergi WhatsApp de pe telefon și să îl reinstalezi din nou.

După ce aplicația este instalată, conectează-te din nou la contul tău. Acum, tot ce trebuie să faci este să aștepți opțiunea care va apărea oferindu-ți posibilitatea ca mesajele copiate anterior să fie recuperate. Atunci când această opțiune este selectată, toate mesajele WhatsApp vor fi recuperate, chiar dacă au fost șterse.

Mesajele șterse se pot recupera și pe telefoanele celor care au Android 11 și versiunile ulterioare.

Trebuie să accesezi “Setări” și să selectezi “Aplicații și notificări”.

Apoi va trebui să accesezi „Notificări”, să găsești opțiunea “Istoricul notificărilor” și să apeși pe butonul de lângă „Folosește istoricul notificărilor”.

Când acest lucru este finalizat, meniul va afișa un jurnal cu toate notificările primite de dispozitivul tău, care va include mesajele text găsite în WhatsApp înainte de a fi șterse.

Urmărește România Liberă pe TwitterFacebook și Google News!

Stancu Alexandru
Stancu Alexandru
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite

Rusia – Ucraina, ziua 852: Țara vecină anunță întreruperi de curent pe întreg teritoriul

Ucraina prevede întreruperi parţiale de curent electric pe tot parcursul zilei de astăzi în întreaga ţară, a anunţat operatorul Ukrenergo, explicând că reţeaua cunoaşte...

Diana Şoşoacă va fi candidatul partidului S.O.S la preşedinţia României

Comitetul Național al Partidului S.O.S. România a decis cu unanimitate ca președintele formațiunii, Diana Iovanovici-Șoșoacă, să fie candidatul partidului la președinția României în alegerile...

VIDEO. Incendiu în apropiere de Moscova. Mai multe persoane au murit

Problemele în Rusia par din ce în ce mai dese. De curând, două persoane au sărit în gol de la ultimele etaje ale unui...
Ultima oră
Pe aceeași temă