14.3 C
București
marți, 30 aprilie 2024
AcasăȘtirile zileiConsiliul Local S1 respinge un proiect pentru ridicarea mașinilor parcate neregulamentar

Consiliul Local S1 respinge un proiect pentru ridicarea mașinilor parcate neregulamentar

Consilierul local PNL Adrian Oianu a spus, înainte de a se trece la vot, că este “un proiect lipsit de consistenţă şi grijă faţă de cetăţean”. „Noi, consilierii PNL Sector 1, ne vom abţine de la votarea acestui proiect”, a afirmat Adrian Oianu, care a spus că prima dată trebuie oferite soluții pentru parcarea autovehiculelor.

Proiectul prevedea aprobarea Regulamentului privind ridicarea, transportul, depozitarea şi restituirea vehiculelor staţionate neregulamentar. Restituirea vehiculului urma să se facă numai proprietarului/deţinătorului/utilizatorului legal al acestuia după achitarea tarifelor de ridicare, transport şi depozitare, în baza certificatului de înmatriculare/înregistrare în original sau a oricărui act din care să rezulte dreptul de proprietate sau folosinţă asupra vehiculului/remorcii/rulotei şi a unui act de identitate al solicitantului.

Tarifele de ridicare ar fi fost de 200 de lei pentru vehicule cu masa maxim autorizată de până la 5 tone, inclusiv şi 270 de lei pentru vehicule cu masa maxim autorizată de peste 5 tone.

Tarifele de transport se ridicau la 150 de lei pentru vehicule cu masa maxim autorizată de până la 5 tone, inclusiv şi 200 de lei pentru vehicule cu masa maxim autorizată de peste 5 tone.

Tariful de depozitare ar fi fost de 75 de lei în primele 24 de ore şi 25 de lei/pe zi după intervalul de 24 de ore.

Cele mai citite

Mesajul lui Putin către români

Părintele Ciprian Mega din Oradea s-a bucurat de un tur de forță la Moscova, grație ultimei sale producții cinematografice “21 de rubini.” Marele om...
Ultima oră
Pe aceeași temă