1.4 C
București
miercuri, 1 decembrie 2021
AcasăȘtirile zileiCompetițiile sportive, din nou fără spectatori; restaurantele își reduc programul

Competițiile sportive, din nou fără spectatori; restaurantele își reduc programul

Desfăşurarea fără public a competiţiilor sportive şi interzicerea concertelor şi spectacolelor în aer liber se numără printre retricțiile ce vor impuse, de săptămâna viitoare, pentru limitarea cazurilor de infectare cu COVID-19.

„Activităţile competiţiilor sportive vor fi desfăşurate fără public în următoarea perioadă. Sunt interzise concertele, spectacolele în aer liber, iar la nivel de cinematografe, la nivel de teatre, capacitate de 30%, dar cu certificat verde, testat sau trecut prin boală”, a declarat șeful Departamentului pentru Situații de Urgență (DSU), Raed Arafat, într-o conferinţă de presă susținută după ședința în care Guvernul a aprobat noile erestricții.

Şeful DSU a mai spus că restaurantele vor continua să funcţioneze, cu limitarea programului până la ora 21:00, și doar pentru persoanele cu cerificat verde COVID sau care au trecut prin boală.

Laurențiu Mușoiu
Laurențiu-Mihail Mușoiu scrie în presa centrală din anul 2008. Este, de asemenea, profesor pentru învățământul primar și preșcolar, a absolvit FJSC și deține un master în Științele Comunicării.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă