37.1 C
București
vineri, 12 iulie 2024
AcasăPoliticăCiucă: Rotativa va fi una corectă pentru PNL

Ciucă: Rotativa va fi una corectă pentru PNL

Rotativa va fi una corectă pentru PNL, le-a spus premierul Nicolae Ciucă aleșilor locali din Bihor, au spus surse participante la ședință. „Ne vom apăra pozițiile și obiectivele de guvernare”, a continuat liderul liberalilor, potrivit jurnalul.ro.

„Rotativa va fi una corectă pentru PNL. Ne vom apăra pozițiile și obiectivele de guvernare”, a spus Nicolae Ciucă la ședința cu aleșii locali din Bihor, potrivit surselor citate.

El a ținut să transmită un mesaj pentru viitorul Executiv: „Toate reformele asumate prin PNRR trebuie duse până la capăt”.

Rotativa va fi una corectă pentru PNL, în opinia lui Nicolae Ciucă, guvernul concentrându-se pe creșterea veniturilor

„Viitorul Guvern trebuie să continue creșterea accelerată a veniturilor românilor. (…) Măsurile de reducere a cheltuielilor bugetare pe care le-am decis în aceste zile nu pun în pericol creșterea și dezvoltarea economică a României”, adaugă Ciucă.

El afirmă că PNL Bihor este „o organizație fanion , nu doar prin rezultatele electorale, cât mai ales prin buna guvernare locală” și că administrația județului Bihor este „un model de dezvoltare care și alte organizații din țară.

Urmărește România Liberă pe  Twitter, Facebook și Google News!

Cătălin Șerban
Cătălin Șerban
Cătălin Șerban scrie în presă din anul 2019, iar din februarie 2021 la România Liberă. A fost director de comunicare al Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și președinte al acestei organizații. A primit din partea Casei Regale a României, în anul 2015, Medalia „Regele Mihai pentru Loialitate" pentru organizarea excelentă a Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și pentru devotamentul cu care a promovat ideile și cauza monarhică.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă