3.2 C
București
duminică, 4 decembrie 2022
AcasăPoliticăCiolacu vrea adoptarea bugetului până la finele lui 2022

Ciolacu vrea adoptarea bugetului până la finele lui 2022

Preşedintele PSD şi al Camerei Deputaţilor, liderul Marcel Ciolacu, a declarat, marţi, că proiectul legii bugetului de stat pe 2022 trebuie adoptat de Parlament până la sfârşitul anului în curs.

„Eu am spus că trebuie până la sfârşitul anului să avem buget. La ce majoritate parlamentară există, la ce specialişti avem în zona de finanţe… Categoric, trebuie o discuţie şi în Coaliţie, fiindcă acum Ministerul de Finanţe este la PSD şi neapărat trebuie să închidem. E cea mai importantă lege pe care o votează parlamentarii, legea bugetului de stat. Există bani. Povestea aia că nu există bani pentru români eu nu o….”, a afirmat Ciolacu, la TVR 1, conform agerpres.ro.

Ciolacu dezvăluie pilonii bugetului ce ar putea fi adoptat până la sfârșitul anului 2022

Întrebat care vor fi pilonii acestui buget pentru anul viitor, Ciolacu a spus: „investiţiile şi protecţia socială a categoriilor vulnerabile”.

„E normal să existe eficienţă pe zona de investiţii şi de atragere de fonduri europene. Asta trebuie să fie prioritatea zero, în afară de Sănătate…. Restul, cu energia, o să vedeţi. O să mai crească… E o criză, totuşi, mondială, ca şi pandemia. Unii sunt mai eficienţi în administrare”, a adăugat liderul PSD.

Marcel Ciolacu a mai amintit că PSD a propus ca alocaţiile copiilor de până în doi ani să fie de 600 de lei, conform legii.

Cătălin Șerban
Cătălin Șerban
Cătălin Șerban scrie în presă din anul 2019, iar din februarie 2021 la România Liberă. A fost director de comunicare al Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și președinte al acestei organizații. A primit din partea Casei Regale a României, în anul 2015, Medalia „Regele Mihai pentru Loialitate" pentru organizarea excelentă a Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și pentru devotamentul cu care a promovat ideile și cauza monarhică.
Cele mai citite

Regele Hamad bin Isa Al Khalifa al Bahrainului s-a întâlnit cu președintele Isaac Herzog

Regele Hamad bin Isa Al Khalifa al Bahrainului s-a întâlnit duminică cu președintele Isaac Herzog, în prima vizită a unui șef de stat israelian,...

Franța s-a calificat în sferturi. A învins Polonia cu 3-1

Franța a reușit să învingă Polonia cu scorul de 3-1 și s-a calificat în sferturile de finală ale CM din Qatar. Mbappe a reușit...

Consiliul ALDE Europe cere votul JAI pentru primirea României în Schengen

Consiliul ALDE Europe, din care fac parte circa 60 de partide liberale din Europa, a aprobat o rezoluție care cere votul JAI pentru primirea...
Ultima oră
Pe aceeași temă