18.4 C
București
duminică, 21 aprilie 2024
AcasăȘtirile zileiCinci noi funcții WhatsApp pe care orice utilizator ar trebui să le...

Cinci noi funcții WhatsApp pe care orice utilizator ar trebui să le cunoască

WhatsApp este cea mai populară aplicație de mesagerie, cu peste 2 miliarde de utilizatori. În ultimele câteva luni, platforma deținută de Meta a dobândit o serie de caracteristici utile mari și mici. Iată 5 noi funcții WhatsApp pe care toată lumea ar trebui să le cunoască pentru a profita la maximum de această aplicație, transmite indianexpress.

Trimite fotografii de înaltă calitate

Meta a activat în sfârșit o opțiune care permite utilizatorilor să trimită fotografii de înaltă calitate (HD) direct pe WhatsApp. Astfel, se păstreaza calitatea și detaliile imaginii. Utilizatorii pot trimite acum o fotografie HD pe WhatsApp. 

Mesaje video instantanee

Puteți răspunde la un mesaj prin intermediul unui scurt videoclip pe WhatsApp. Această funcție nou-nouță permite utilizatorilor să trimită videoclipuri scurte în timp ce conversează cu prietenii.

Apelurile de la numere necunoscute vor fi dezactivate automat

Pentru cei care s-au săturat să primească apeluri de la persoane necunoscute pe WhatsApp, platforma de mesagerie deținută de Meta va permite să dezactivezi automat apelurile de la numere necunoscute pentru a spori confidențialitatea. 

Editarea mesajelor

Dacă ai trimis un mesaj în grabă greșit, ei bine acum îl poți edita. Cu toate acestea, se poate edita un mesaj text doar în decurs de 15 minute, iar atunci când un mesaj este editat, destinatarul va fi informat și el.

Conversații securizate

WhatsApp are acum funcția Chat Lock, prin care utilizatorii pot bloca anumite conversații care pot fi accesate doar prin autentificarea proprietarului telefonului.

Urmărește România Liberă pe TwitterFacebook și Google News!

Stancu Alexandru
Stancu Alexandru
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite

Ultimul pas pentru operaționalizarea IMM Plus, îndeplinit

După aprobarea schemei de ajutor de stat IMM Plus de către Comisia Europeană la 9 aprilie a.c., a fost publicat Ordinul comun care stabilește...

Nici în 2024 nu vor fi taxe noi, promite Ciucă

Nicolae Ciucă, președintele Senatului și președinte al PNL, promite că, în anul 2024, în România nu vor fi "taxe noi". "Cota unică este foarte atractivă...

Adrian Cioroianu la „ Tinerii și Monarhia”: Românii nu sunt ușor de condus

Invitații celei de a treia conferințe din seria „Tinerii și monarhia” de la Ploiești au fost Adrian Cioroianu, istoric, prof. univ. dr. la...
Ultima oră
Pe aceeași temă