34.5 C
București
joi, 18 iulie 2024
AcasăInternaționalCei doi copii ai lui Antony Blinken s-au costumat de Halloween...

Cei doi copii ai lui Antony Blinken s-au costumat de Halloween în Zelenski

Au dispărut vrăjitoarele și Spider-Man, iar cei doi copii ai Secretarului de stat american, Antony Blinken, au ales o variantă de costumație pentru Halloween, în ton cu vremurile și agenda politică a tatălui lor, potrivit unimedia.info.

Băiețelul a purtat un hanorac kaki, asemănător celui pe care îl folosește întotdeauna președintele ucrainean, Volodimir Zelenski, iar fetița s-a afișat într-o rochie albastră, cu accesorii galbene, culorile drapelului Ucrainei.

Imaginile cu cei doi copii s-au viralizat pe rețelele sociale. 

„Copiii secretarului de stat al SUA, Antony Blinken, s-au îmbrăcat ieri în președintele Zelensky și în steagul ucrainean. Arată uimitor! Vă mulțumesc, copii!”, a scris pe rețeaua X Anton Gherașcenko, consilierului ministrului de interne din Ucraina.

Potrivit tradiției americane, aceștia au cerut dulciuri cu celebra replică: „Ne dați ori nu ne dați?”

Momentul a fost speculat pe rețelele sociale, în contextul în care Kievul are îngrijorări cu privire la viitoarele ajutoare militare ale Statelor Unite.

Cel mai mare festival de Halloween din România, în cifre: peste 80.000 de oameni în trei zile au ajuns pe insula Lacul Morii. Ciprian Ciucu: „Nu ne-am așteptat!”

10 tone de dovleci sculptați și pictați, aproape 14.000 de copii și adulți participanți la ateliere, la jocuri și la activități sportive, circa 5.000 de fotografii făcute la cabinele foto, 3.500 porții de cartofi, 50 kg de înghețată de dovleac și 5.200 de burgeri vânduți. Acestea sunt doar câteva cifre din tot ceea ce a însemnat West Side Hallo Fest. În cele trei zile de festival, peste 80.000 de oameni au pășit pe insula Lacul Morii, devenită polul distracției din Capitală și nu numai.

Un festival de Halloween organizat în Sectorul 6, în acest weekend, a atras vizitatori din tot Bucureștiul și chiar din provincie. De dimineața și până seara târziu, valuri-valuri de oameni de toate vârstele se îndreptau, majoritatea costumați și machiați, spre insula Lacul Morii. Vrăjitoare, stafii, zombie, drăcușori, dovlecei, personaje din filme sau din desene animate, toți aceștia au defilat prin mijloacele de transport în comun, apoi pe promenada Lacul Morii. A fost o adevărată paradă a costumelor, a coafurilor, a machiajelor sofisticate. Au muncit la ele ore în șir, chiar și trei săptămâni, dar a meritat!

Urmărește România Liberă pe  Twitter, Facebook și Google News!

Cătălin Șerban
Cătălin Șerban
Cătălin Șerban scrie în presă din anul 2019, iar din februarie 2021 la România Liberă. A fost director de comunicare al Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și președinte al acestei organizații. A primit din partea Casei Regale a României, în anul 2015, Medalia „Regele Mihai pentru Loialitate" pentru organizarea excelentă a Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și pentru devotamentul cu care a promovat ideile și cauza monarhică.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă