31 C
București
marți, 23 iulie 2024
AcasăSocialJustițieCazul lui Vlad Pascu, șoferul drogat care a ucis cu mașina doi...

Cazul lui Vlad Pascu, șoferul drogat care a ucis cu mașina doi tineri: Instanța a respins cererea de arest la domiciliu

Vlad Pascu, șoferul drogat care a accidentat mortal doi tineri în localitatea 2 Mai, rămâne în continuare arestat preventiv, a decis Judecătoria Mangalia.

Judecătoria Mangalia a respins cererea lui Vlad Pascu, șoferul drogat care a accidentat mortal doi tineri în localitatea 2 Mai, de înlocuire a măsurii arestului preventiv cu cea a arestului la domiciliu.

Solicitarea a fost considerată neîntemeiată, relatează Agerpres, dar decizia nu este definitivă și poate fi atacată în termen de 48 de ore de la comunicare.

„Judecătoria Mangalia respinge ca neîntemeiată cererea de înlocuire a măsurii arestării preventive cu măsura arestului la domiciliu, formulată de inculpatul Pascu Matei Vlad, cercetat în stare de arest preventiv pentru săvârșirea infracțiunilor de ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă, conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe și părăsirea locului accidentului”, se arată în soluția pe scurt a judecătorilor, conform Agerpres.

Vlad Pascu este obligat la plata cheltuielilor judiciare către stat, în sumă de 100 lei.

În octombrie 2023, Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Mangalia l-au trimis în judecată pe Vlad Pascu pentru comiterea infracțiunilor de ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă, conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe și părăsirea locului accidentului.

Vă reamintim, după accidentul în care a accidentat mortal doi tineri, Vlad Pascu a fugit și a fost găsit de polițiști în Vama Veche. Anchetatorii au stabilit că acesta se afla sub influența mai multor substanțe interzise, inclusiv cocaină, amfetamină și metamfetamină.

Narcis Rosioru
Narcis Rosioruhttp://www.romanialibera.ro
Narcis Roșioru, născut în 1989, este un profesionist în comunicare și mass-media din București. Începând cu 1 iulie 2024, s-a alăturat echipei România Liberă. Anterior, Narcis a avut diverse roluri în mass-media, inclusiv editor web și specialist în social media la Europa FM, reporter la Fanatik.ro și producător video la Mediafax Group. A fost și redactor-șef la TeoTrandafir.com, unde a coordonat echipa editorială și gestionat pagina de Facebook. Narcis are o diplomă de master în Tehnici de Comunicare și Producție Mass-Media de la Universitatea Dunărea de Jos din Galați, unde a obținut și diploma de licență în Jurnalism.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă