4.3 C
Bucharest
Sunday, 26 November 2023
HomeȘtirile zileiCaz criminal Onești. Unde va ajunge luni Gheorghe Moroșan

Caz criminal Onești. Unde va ajunge luni Gheorghe Moroșan

Potrivit reprezentanților Spitalului Județean de Urgență Bacău, bărbatul este vindecat, va fi externat și transferat în arestul Poliției.

„El a fost transferat la unitatea noastră la începutul lunii martie și a fost internat pe secția chirurgie. Inițial a stat câteva zile pe ATI după ce a suferit o intervenție chirurgicală, iar după ce și-a revenit a fost transferat pe secție într-o rezervă”, au transmis luni reprezentanții spitalului.

Doi muncitori care renovau un apartament în Oneşti, judeţul Bacău, au fost omorâţi de fostul proprietar, în vârstă de 68 de ani, supărat că fusese evacuat. Poliţia a deschis focul pentru a intra în apartamentul unde agresorul a ţinut cei doi muncitori ostatici, după ce negocierile dintre agresor şi forţele de ordine au eşuat.

Acesta i-a înjunghiat pe cei doi muncitori, unul dintre ei murind pe loc şi altul la spitalul din Oneşti.

Poliţiştii au intervenit în forţă şi au tras mai multe focuri de armă, iar agresorul a ajuns şi el la spital cu multiple plăgi împuşcate în mâini, picioare, abdomen.

La începutul lunii martie, Tribunalul Bacău a decis arestarea preventivă a bărbatului pentru 30 de zile.

Cătălin Șerban
Cătălin Șerban
Cătălin Șerban scrie în presă din anul 2019, iar din februarie 2021 la România Liberă. A fost director de comunicare al Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și președinte al acestei organizații. A primit din partea Casei Regale a României, în anul 2015, Medalia „Regele Mihai pentru Loialitate" pentru organizarea excelentă a Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și pentru devotamentul cu care a promovat ideile și cauza monarhică.
Cele mai citite

„Creditele bancare pentru locuințe au devenit tot mai greu de accesat”

În podcastul „Dialogurile Puterii”, avocatul Augustin Drăghiceanu a atras atenția asupra impactului semnificativ al creșterii TVA-ului în sectorul imobiliar, întrucât măsurile fiscale recent...

Ministerul român de Interne a primit primele patru elicoptere Black Hawk

Ministerul Afacerilor Interne al României a primit în dotare primele patru elicoptere de tip Sikorsky S-70 Black Hawk. Cele patru aeronave au fost recepționate de...

Ministrul Energiei: Sunt afectate 175 de linii de medie tensiune

Ministrul Energiei Sebastian Burduja anunţă că duminică sunt afectate 175 de linii de medie tensiune, iar condiţiile meteorologice îngreunează accesul în zonele afectate, intervenţiile...
Ultima oră
Pe aceeași temă