7.9 C
Bucharest
Saturday, 2 December 2023
HomeArt & DesignBulgari celebrează 75 de ani de Serpenti la Madrid cu o operă...

Bulgari celebrează 75 de ani de Serpenti la Madrid cu o operă de artă de tip Inteligență Artificială


Casa de bijuterii Roman a inaugurat expoziția Bulgari Serpenti: 75 de ani de povești infinite, o călătorie prin trecut, prezent și viitor a acestei colecții fascinante.

Cu ocazia sărbătoririi a 75 de ani de la Serpenti, Bulgari deschide o expoziție incitantă la Muzeul Național Thyssen-Bornemisza din Madrid care poate fi vizitată în perioada 17 februarie – 16 aprilie 2023.

Expoziția va prezenta o opera de artă AI (Inteligentă Artificială) creată de artistul și regizorul Refik Anadol. Această operă de artă unică îi va conduce pe vizitatori printr-o călătorie captivantă, ducându-i prin complexitățile infinite ale unui șarpe în continuă schimbare, prezentându-și renașterea și evoluția continuă.

Pe lângă această interpretare inovatoare a șarpelui, în camera Rodin va fi posibil să se admire o selecție de creații emblematice Serpenti. Bijuterii de patrimoniu și piese de ceas, datând din anii 1940 până în prezent, povestesc evoluția și metamorfoza infinită a acestei colecții.

În final, itinerarul expozițional este completat cu o călătorie a unor opere de artă, selectate împreună cu muzeul, care împărtășesc o legătură deosebită cu valorile mărcii datorită legăturii puternice cu puterea femeilor, a bijuteriilor sau a șerpilor.

Credit Foto BULGARI PRESS-SERVICE Sabina Tchelnokova / Tatiana Uyan

O călătorie în trecut care ajunge într-un viitor surprinzător, în care prezentul este simbolizat de cea mai recentă creație a Directorului de Creație Bulgari Lucia Silvestri: un colier de înaltă bijuterie Serpenti cu cercei asortați creat exclusiv pentru acest eveniment. Numit Serpenti Blue Heaven pentru culorile cerești ale aspectului său tanzanit și acvamarin, evocă cerul roman și spaniol.

Creația reprezintă un nou capitol fascinant din istoria acestei colecții, afișează metaforic o îmbrățișare între cele două țări. Legenda lui Serpenti este redată prin măiestria vizionară și arta pietrelor prețioase ale Bulgari într-o nouă poveste de minune.

Legenda lui Serpenti este redată prin măiestria vizionară și arta pietrelor prețioase ale Bulgari într-o nouă poveste de minune.

În data de 16 februarie 2023, Bulgari a deschis expoziția de la Muzeul Național Thyssen-Bornemisza cu o petrecere la care au participat prieteni ai brandului precum Nieves Álvarez, Tina Kunakey, Iker Casillas, Ana Rujas, Ester Expósito, Rossy de Palma, Clara. Lago, Esther Cañadas, Pablo Alborán, Valentina Zenere, Nathy Peluso, Mark Vanderloo, Nicole Kimpel Banderas, printre mulți alții.

Redacția
Redacțiahttps://romanialibera.ro
România Liberă este o publicație tipărită și online pentru politică, afaceri și avocați, care acoperă anunțuri pentru litigii majore, tranzacții și probleme de reglementare. A fost fondată în 1877, în România. RL este o publicație de ultimă oră și unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, în principal ca voce a opoziției împotriva autocraților și a fostei Securități. Printre autorii și cititorii noștri se numără cea mai mare organizație filantropă, Fundația pentru o Societate Deschisă din SUA, precum și editorialiști internaționali celebri, profesori de știință și de drept din întreaga lume. În 2009, RL publica săptămânal un supliment de opt pagini cu articole în limba engleză din New York Times, astăzi publică cele mai noi videoclipuri și știri Reuters. Cu sediul în București, RL numără în prezent 50 de colaboratori, agenți și jurnaliști.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă