25 C
București
vineri, 12 aprilie 2024
AcasăSocialEvenimentBărbat prins la Aeroportul Henri Coandă cu peste 200.000 de euro în...

Bărbat prins la Aeroportul Henri Coandă cu peste 200.000 de euro în bagajul de cală

Polițiștii de frontieră și lucrătorii vamali de la Aeroportul Henri Coandă au depistat în bagajul de cală al unui bărbat suma de 205.000 de euro, pe care acesta încerca să o introducă ilegal în țară.

Conform unui comunicat emis sâmbătă de către Poliția de Frontieră, la data de 1 martie, în jurul orei 14:00, la Punctul de Trecere a Frontierei Aeroportul Internațional Henri Coandă, un cetățean român în vârstă de 42 de ani a fost identificat la intrarea în țară, sosind din direcția Castellon, Spania.

În urma unui control riguros, în bagajul de cală al bărbatului au fost găsite trei pungi care conțineau bancnote de 500, 200 și 100 de euro, totalizând suma de 205.000 euro.

Datorită incapacității de a justifica proveniența sumei de bani și din cauza suspiciunilor de implicare în activități ilegale, valuta a fost confiscată în vederea desfășurării ulterioare a investigațiilor și aplicării măsurilor legale adecvate, conform informațiilor furnizate de sursa menționată.

“Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului Poliției de Frontieră Aeroport Henri Coandă, împreună cu lucrători vamali, au descoperit în bagajul de cală al unui bărbat suma de 205.000 euro pe care persoana a încercat să o introducă ilegal în țară”, scrie sursa citată.

Urmărește România Liberă pe XFacebook și Google News!

Stancu Alexandru
Stancu Alexandru
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite

Motrenismul

În istoria Regatului român, probabil cea mai suveranistă perioadă din istoria poporului român, au existat mai multe curente de gândire: poporanismul, semănătorismul și trăirismul....

O nouă comasare de linii STB. Troleibuze Solaris, pe linia 97. VIDEO

De mâine, pe linia 97 circulă noile troleibuze Solaris, anunță Societatea de Transport București (STB). În acest weekend, liniile 97 și 133 vor fi comasate,...

Dovada că simularea Bacalaureatului a fost o mascaradă

Am mai explicat că impunerea la nivel național a evaluării digitalizate pentru lucrările scrise la  simulările examenelor naționale a reprezentat doar un proces menit...
Ultima oră
Pe aceeași temă