28.4 C
București
duminică, 14 iulie 2024
AcasăLifestyleBabasha l-a avertizat pe Chris Martin: "Eu am încercat să-l previn pe...

Babasha l-a avertizat pe Chris Martin: „Eu am încercat să-l previn pe el!”

Vlad Babașa, cunoscut drept Babasha, este un artist originar din Bacău care a câștigat popularitate pe diverse platforme de streaming audio. Recent, el a stârnit controverse în mediul public după ce a cântat la concertul mult așteptat al trupei Coldplay în România, în fața a 50.000 de spectatori.

Concertul Coldplay din România a fost așteptat cu nerăbdare de fanii trupei, marcând prima lor apariție pe scena românească. Programat inițial pentru o singură seară, pe 12 iunie, concertul a fost urmat de un al doilea spectacol pe 13 iunie, datorită cererii imense. În ambele seri, surpriza a fost prezența lui Babasha, invitat de Chris Martin să cânte alături de el pe scenă.

Artistul a fost huiduit de cei 50.000 de spectatori când a început să cânte o manea, deși l-ar fi avertizat pe Chris Martin despre posibila reacție a publicului.

Eu am încercat să-l previn pe el, adică la primul sound check i-am spus că nu știu cât de bine o să primească toată lumea treaba asta și el a zis că nu contează că mesajul lor este altul și chiar dacă am auzit diverse chestii că ”Bă frate, lumea a reacționat așa din cauză că s-a schimbat vibe-ul”, nici măcar ăsta nu e adevărul, dar am să vă spun eu cum cred că a stat situația, pentru că toată lumea și-a dat cu părerea și mi-aș dori și eu tare mult să-mi dau și foarte curând o să auziți și versiunea mea,

a spus Babasha, pe TikTok.

De altfel, acesta a mai menționat și faptul că nu a primit niciun ban pentru momentul de pe Național Arena.

Nu s-a luat niciun ban, fraților, la concert! Nu știu dacă știți, dar mi să pare că Coldplay, nu știu dacă integral sau o parte a fost ONG. Nu a luat fratele vostru niciun ban. Nici nu am plătit ca să cânt,

a completat Babasha.

Urmărește România Liberă pe XFacebook și Google News!

Stancu Alexandru
Stancu Alexandru
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă