25.3 C
București
marți, 16 aprilie 2024
AcasăInternaționalAtac armat într-o biserică a Martorilor lui Iehova din Germania. Mai multe...

Atac armat într-o biserică a Martorilor lui Iehova din Germania. Mai multe persoane au fost ucise

Mai multe persoane au fost ucise și altele au fost rănite în timpul unui schimb de focuri de armă în orașul german Hamburg, au anunțat joi seara autoritățile.

Atacul s-a petrecut în jurul orei locale 21.00, într-o biserică a Martorilor lui Iehova din orașul Hamburg, al doilea cel mai mare din Germania. Potrivit mai multor rapoarte, una sau mai multe persoane necunoscute au deschis focul asupra oamenilor aflați în lăcașul de cult.

Cel puțin șapte persoane au fost ucise în schimbul de focuri, iar alte 25 au fost rănite.

Sunt „indicii că un autor s-ar putea afla în clădire, posibil chiar printre morţi”, a declarat un purtător de cuvânt al poliţiei pentru postul de televiziune NTV.

Poliţia din Hamburg tratează atacul armat de la Hamburg ca pe un incident izolat, potrivit surselor de securitate. Contextul şi posibilele motive nu sunt clare iniţial, a adăugat poliţia.

Urmărește România Liberă pe  TwitterFacebook și Google News!

Cătălin Mihai
Cătălin Mihai
Cătălin Mihai a absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București și lucrează în presa centrală din anul 2014. În paralel cu activitatea jurnalistică, a activat ca redactor în cadrul Editurii Universității din București. A lucrat pentru România Liberă ca editor online și jurnalist sportiv între anii 2019-2021, iar din martie 2023 s-a alăturat din nou echipei.
Cele mai citite

După toate celelalte probleme, companiile vor fi lovite și de greva la Registrul Comerțului

Greva la Registrul Comerțului este de natură să afecteze companiile din România, explică un articol publicat pe site-ul termene.ro. Sindicatul Angajaților din Oficiul Național al...

Rotiri gratuite la cazino. Chiar sunt gratuite? Cum le activezi și ce câștiguri poți obține

Rotirile gratuite fac parte din campaniile promoționale pe care operatorii de cazino online din țara noastră le desfășoară constant. Ele oferă utilizatorilor posibilitatea să...

Aici găsești sisteme parazăpezi pentru acoperiș care împiedică alunecarea zăpezii

Atunci când sezonul rece își face apariția, crește interesul pentru achiziționarea accesoriilor pentru acoperiș, precum parazăpezile. Este și firesc, având în vedere că este...
Ultima oră
Pe aceeași temă