17.9 C
Bucharest
Saturday, 30 September 2023
HomeLifestyleArnold Schwarzenegger sărbătorește 40 de ani de cetățenie americană

Arnold Schwarzenegger sărbătorește 40 de ani de cetățenie americană

Arnold Schwarzenegger a sărbătorit patru decenii de cetățenie americană în acest weekend (n.r. 16-17 septembrie). Într-o postare pe Instagram, culturistul devenit actor și apoi politician a comemorat aniversarea unei dintre cele mai mândre zile din viața sa cu o serie de fotografii acompaniate de discursul său de la Convenția Națională Republicană din 2004, notează presa internațională.

“Este un moment uimitor pentru mine!”

“Stimați concetățeni americani, acesta este un moment uimitor pentru mine. Să gândesc că un băiat cândva firav din Austria ar putea crește și deveni guvernator al statului California, asta este visul unui imigrant. În școală, când învățătoarea vorbea despre America, eu visam cu ochii deschiși să vin aici. Visam să trăiesc aici. Atâta timp cât voi trăi, nu voi uita niciodată ziua în care mi-am ridicat mâna dreaptă și am depus jurământul de cetățenie. Știți cât de mândru am fost? Eram atât de mândru încât am purtat drapelul american pe umeri întreaga zi,” a transmis Arnold Schwarzenegger.

“Am sosit aici cu buzunare goale, dar plin de vise, hotărât, plin de dorință,” a spus fostul guvernator al Californiei.

“America mi se părea atât de imensă, atât de deschisă,” a continuat el. “Imigranții care ascultă astăzi, vreau să știți cât de bine veniți sunteți. Încurajăm visele voastre. Credem în viitorul vostru.”

Urmărește România Liberă pe TwitterFacebook și Google News!

Stancu Alexandru
Stancu Alexandru
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite

Vinetele siciliene alla parmigiana, cea mai bună alegere pentru prieteni sau familie

 Reţeta de vinete siciliene „alla parmigiana”. Vinetele siciliene, vinete alla parmigiana sau parmigiana di melanzane reprezintă unul dintre cele mai bune preparate clasice...

Era mai bună moțiunea de cenzură

 „Există democraţie în România şi mă bucură acest lucru. Cât timp sunt o persoană publică, voi face tot ce ţine de mine să...
Ultima oră
Pe aceeași temă
Modifică setările cookies