5.3 C
Bucharest
Wednesday, 29 November 2023
HomeLifestyleArnold Schwarzenegger a dezvăluit. Ce face actorul la prima ora a dimineții

Arnold Schwarzenegger a dezvăluit. Ce face actorul la prima ora a dimineții

Arnold Schwarzenegger (76 ani) a declarat că “nu gândește” atunci când se trezește și că, în schimb, își începe ziua cu un antrenament, notează People.

“Mă simt bine dimineața. Mă trezesc și îmi hrănesc animalele, Lulu și Whiskey, și porcușorul meu, Chanel. Hrănesc câinii, apoi mă duc la sală”, a spus Arnold.

Fostul campion la culturism a descris drumul său spre sala de gimnastică de dimineață ca fiind “un fel de film alb-negru” și a spus că drumul de întoarcere acasă după aceea “devine un film colorat”.

“Și de aceea le spun oamenilor: cel mai important este ca dimineața să faci imediat ceva. Nu gândiți când vă treziți, deoarece vă vor veni în minte lucruri stupide și lucruri negative”, a continuat el.

“Doar rostogolește-te din pat, urcă-te pe bicicletă și începe să mergi pe bicicletă, fă exerciții fizice. Și apoi, după aceea, te vei simți mult mai bine.”

Schwarzenegger a spus că rutina sa matinală a fost drumul spre succes în meseria sa și ca tată pentru copiii săi. El este tatăl lui Katherine, 33 de ani, și Christina, 31 de ani. De altfel, actorul are și doi băieți, Patrick, 30 de ani, și Christopher, 26 de ani.

“Acestea sunt regulile pe care le-am folosit pentru a avea succes și pentru a reuși în viață”, a adăugat el.

Urmărește România Liberă pe XFacebook și Google News!

Stancu Alexandru
Stancu Alexandru
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite

Peste 3000 de dealeri auto îi cer lui Joe Biden să oprească inițiativa privind vehiculele electrice

O coaliție formată din peste 3.000 de dealeri auto din SUA îi cere președintelui Joe Biden, printr-o scrisoare deschisă, să stopeze inițiativa considerată agresivă...

Cherecheș, prins în Germania. Cum arată primarul de Bia Mare, după ce s-a lovit, încercând să scape

Primarul municipiului Baia Mare, Cătălin Cherecheş, condamnat definitiv la 5 ani de închisoare şi dat în urmărire internaţională după ce a fugit din ţară,...

Atacurile asupra trupelor americane din Irak și Siria s-au oprit de la armistițiul Israel Hamas

Atacurile altădată aproape zilnice asupra trupelor americane staţionate în Irak şi Siria au încetat de când armistiţiul dintre Israel şi Hamas a intrat în...
Ultima oră
Pe aceeași temă