36.4 C
București
vineri, 19 iulie 2024
AcasăSportFotbalAproape de tragedie la Scoția - Ungaria. Jucătorul Barnabas Varga a suferit...

Aproape de tragedie la Scoția – Ungaria. Jucătorul Barnabas Varga a suferit o fractură facială

Barnabas Varga, atacantul Ungariei, a suferit o accidentare gravă în timpul meciului cu Scoția din cadrul EURO 2024, fiind evacuat de pe teren în minutul 68.

În urma unei lovituri libere pentru Ungaria, mingea a fost trimisă înalt în careul adversarilor. Varga, în încercarea de a marca cu capul, a căzut nefericit după o coliziune cu portarul scoțian, suferind o fractură facială. Echipa medicală a intervenit imediat pentru a-l stabiliza, iar ulterior a fost evacuat pe targă în fața aplauzelor din tribunele ambelor echipe.

Situaţia a fost confuză. Ceea ce mi-au spus jucătorii a fost că la acel moment Barni părea să nu fie conştient. Toată lumea era aşadar foarte îngrijorată de starea lui şi, de asemenea, de faptul că medicii au intervenit după secunde bune de ezitare, asta putem spune,

a declarat selecţionerul Ungariei, Marco Rossi.

Urmărește România Liberă pe XFacebook și Google News!

Stancu Alexandru
Stancu Alexandru
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite

ANAF nu mai iartă. Peste 4.000 de acțiuni de control fiscal

În luna iunie, Agenția Națională de Administrare Fiscală (ANAF) a desfășurat o activitate intensă pentru colectarea veniturilor și combaterea evaziunii fiscale. Principalele aspecte ale activității...
Ultima oră
Pe aceeași temă