27.1 C
București
vineri, 19 iulie 2024
AcasăȘtirile zileiNinge în centrul României. Trebuie puse din nou cauciucuri de iarnă

Ninge în centrul României. Trebuie puse din nou cauciucuri de iarnă

Pe parcursul zilei de miercuri, 28 aprilie, ninge puternic în centrul României, mai ales în judeţele Covasna şi Harghita, precum și Pasul Oituz, prin care se face trecerea în judeţul Bacău.

În acest context, Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri (DRDP) Brașov avertizează șoferii că au obligația să aibă montate pe mașini anvelope de iarnă sau, în caz contrar, să evite deplasarea în zonele cu zăpadă.

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă