28.2 C
București
joi, 11 august 2022
AcasăȘtirile zileiCoronavirusAndy Murray, despre faptele lui Novak Djokovic

Andy Murray, despre faptele lui Novak Djokovic

Jucătorul britanic de tenis, Andy Murray, și-a exprimat sentimentele de simpatie pentru numărul unu mondial Novak Djokovic, dar a încurajat oamenii să se vaccineze împotriva COVID-19.

Campionului nevaccinat de la Australian Open, Djokovic, i s-a revocat viza vineri de guvernul australian, punând la îndoială capacitatea sa de a-și apăra titlul.

Dacă nu va câștiga contestația, va fi deportat din Australia.

Murray a declarat :„Situația nu este bună pentru nimeni. Nu am comentat până acum, deoarece nu am vrut să dau în el când era jos. ”

„Eu aș încuraja oamenii să se vaccineze, dar da, oamenii ar trebui să poată lua propria decizie”, a spus britanicul.

„În cele din urmă, oamenii trebuie să facă propriile alegeri. Dar există consecințe și pentru acele decizii.”

Echipa juridică a lui Djokovic a depus cererea de ordonanță noaptea târziu, la mai puțin de trei ore după ce ministrul australian al imigrării, Alex Hawke, a revocat viza.

Controversa a intensificat o dezbatere globală asupra drepturilor celor nevaccinați.

Stancu Alexandru
Stancu Alexandru
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite

Grafitul SALROM ar putea fi noul El Dorado 

Compania Națională a Sării – SALROM – va fi listată, probabil, la începutul anului 2023 – pe Bursa de Valori București. Nimic rău, aș...
00:01:12

Imagini aeriene surprind un „firenado” în California

Mai multe imagini aeriene surprind un „firenado” în California, ceea ce înseamnă că incendiul a format mai multe turnuri de foc. Peste 200 de pompieri...

Real Madrid a câștigat Supercupa Europei. VIDEO

Deținătoarea UEFA Champions League, Real Madrid, a învins câștigătoarea UEFA Europa League, Eintracht Frankfurt, în Supercupa Europei. Formația din capitala Spaniei a cucerit Supercupa pentru...
Ultima oră
Pe aceeași temă