21.5 C
București
marți, 28 mai 2024
AcasăCoronavirusAndy Murray, despre faptele lui Novak Djokovic

Andy Murray, despre faptele lui Novak Djokovic

Jucătorul britanic de tenis, Andy Murray, și-a exprimat sentimentele de simpatie pentru numărul unu mondial Novak Djokovic, dar a încurajat oamenii să se vaccineze împotriva COVID-19.

Campionului nevaccinat de la Australian Open, Djokovic, i s-a revocat viza vineri de guvernul australian, punând la îndoială capacitatea sa de a-și apăra titlul.

Dacă nu va câștiga contestația, va fi deportat din Australia.

Murray a declarat :„Situația nu este bună pentru nimeni. Nu am comentat până acum, deoarece nu am vrut să dau în el când era jos. ”

„Eu aș încuraja oamenii să se vaccineze, dar da, oamenii ar trebui să poată lua propria decizie”, a spus britanicul.

„În cele din urmă, oamenii trebuie să facă propriile alegeri. Dar există consecințe și pentru acele decizii.”

Echipa juridică a lui Djokovic a depus cererea de ordonanță noaptea târziu, la mai puțin de trei ore după ce ministrul australian al imigrării, Alex Hawke, a revocat viza.

Controversa a intensificat o dezbatere globală asupra drepturilor celor nevaccinați.

Stancu Alexandru
Stancu Alexandru
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite

STB, despre un accident produs astăzi, în care a fost implicat un tramvai

Un autoturism a virat, fără să se asigure, pe Șoseaua Ștefan cel Mare/Calea Floreasca din Capitală, sens Banu Manta, în fața unui tramvai din...

Procurorii și polițiștii desfășoară o operațiune contra evaziunii fiscale, cu peste 150 de percheziții

Procurorii și polițiștii din cadrul IGPR și de la Direcția Generală Anticorupție desfășoară o operațiune de combatere a infracțiunilor economico - financiare, în cadrul...

ONU condamnă atacurile mortale israeliene din Rafah

Secretarul general al ONU, Antonio Guterres, a condamnat atacurile aeriene mortale ale Israelului lângă Rafah, în Fâşia Gaza."Condamn acţiunile Israelului care au ucis zeci...
Ultima oră
Pe aceeași temă