5.6 C
București
vineri, 3 decembrie 2021
AcasăȘtirile zileiPoliticăALIN NICA: Alianța PNL-USR nu mai există în Timișoara

ALIN NICA: Alianța PNL-USR nu mai există în Timișoara

În Timișoara, primarul USR Dominic Fritz este înconjurat de specialiști care îl încurajează să mărească taxele locale, prețul tichetelor de parcare, majorarea prețului la gigacalorie, fără a se mai consulta cu liberalii, afirmă președintele PNL, Alin Nica, în cadrul unei emisiuni la postul Telenova.

Viceprimarului liberal Cristian Tabără i-ar da, dacă ar putea, să ascută creioanele, mai spune Nica. El a mai explicat că administrația Fritz nu are soluții la problemele majore ale comunității locale. În momentul în care aliații liberali află doar din presă ce se întâmplă în primărie, mulți liberali spun: “asta nu e colaborare loială, nu este ceea ce considerăm noi că e o alianță funcțională.”

Citește și: Pentagonul ne-a impus guvernatorul

Alin Nica susține că alianța s-a rupt în momentul în care pe useriști nu-i mai interesau problemele Timișoarei ci doar pe cine să mai pună pe funcții.

Alin Nica mai lasă deschisă ușa de la Consiliul Județean

Președintele PNL a mai spus că useriștii profită de slăbiciunea temporară a liberalilor cu un consilier local căzut în dizgrație, dar care nu poate fi scos de pe listă, Ambruș bătăușul, cum i se mai spune. Echipa Fritz le propune celor din jurul acestuia consilii de administrație.  

“În momentul de față, de facto alianța nu mai există”, a declarat Alin Nica în cadrul unei emisiuni TV a postului Telenova.

El mai lasă deschisă ușa de la Consiliul Județean, unde există o bună colaborare cu reprezentanții USR.

Marius Ghilezanhttp://mariusghilezan.ro/
Marius Ghilezan scrie la “România liberă” din anul 1991. Este reporterul care i-a desconspirat pe celebrul Căpitan Soare, pe Omul Negru de la Rahova, pe Aurel Moiș, “călăul din Christian Tell,” fost torționar comunist, care a trimis șapte țărani din Apateu la moarte, pentru că au refuzat să intre în colectiv. A publicat celebrele stenograme ale întâlnirii lui Mihail Gorbaciov cu Nicolae Ceaușescu. A fost primul jurnalist român post-decembrist care a stat de vorbă cu președintele SUA. Este autorul a nouă cărți.
Cele mai citite
00:03:13

António Guterres, Secretar General, Organizația Națiunilor Unite: „Poporul Africii nu poate fi acuzat pentru nivelul imoral de scăzut al vaccinărilor pe care le au...

Vorbind alături de președintele Comisiei Uniunii Africane (AUC), Moussa Faki Mahamat, secretarul general a spus: „Poporul Africii nu poate fi acuzat pentru nivelul imoral...

UE deblochează 325 de milioane de euro pentru refugiaţii aflaţi în Turcia

UE a deblocat 325 de milioane de euro pentru extinderea unui program de ajutor destinat refugiaţilor în Turcia, din totalul celor 3 miliarde de...

Emmanuel Macron, critici la adresa lui Boris Johnson: „Un clovn”

Emmanuel Macron l-a criticat dur pe premierul Marii Britanii, Boris Johnson. Președintele Franței ar fi spus într-o conversație privată că oficialul britanic „face același...
Ultima oră
Pe aceeași temă