7.3 C
București
joi, 29 februarie 2024
AcasăLifestyleActorul Ryan O'Neal a murit

Actorul Ryan O’Neal a murit

Ryan O’Neal, celebru pentru interpretarea sa în „Love Story”, s-a stins la vârsta de 82 de ani, conform declarației făcute vineri de către fiul său, Patrick O’Neal, pe Instagram, notează Reuters.

“Ca ființă umană, tatăl meu a fost cât se poate de generos”, a scris Patrick.

“Și cea mai amuzantă persoană din orice încăpere. Și cel mai chipeș în mod clar, dar și cel mai fermecător. O combinație letală. Îi plăcea să îi facă pe oameni să râdă. Cam ăsta era scopul lui. Nu conta situația, dacă se găsea o glumă, el o spunea. Chiar voia ca noi să râdem. Și chiar am râs cu toții. De fiecare dată. Ne-am distrat.”

YouTube video

O’Neal a jucat în clasicul film de dragoste din 1970 alături de Ali MacGraw. În urma duetului său cinematografic cu Ali MacGraw, O’Neal a jucat alături de Barbra Streisand în What’s Up, Doc? (1972) și The Main Event (1979).

O’Neal a jucat, de asemenea, rolul personajului principal, un pungaș irlandez în Anglia secolului al XVIII-lea, în Barry Lyndon (1975) al lui Stanley Kubrick, continuarea etrem așteptată a regizorului după Portocala mecanică, și a jucat în Nickelodeon (1976), a treia sa colaborare cu Bogdanovich în acest deceniu.

Urmărește România Liberă pe TwitterFacebook și Google News!

Stancu Alexandru
Stancu Alexandru
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite

Erdogan se oferă pentru o soluționare pașnică a conflictului ruso-ucrainean

Președintele turc Tayip Recep Erdogan a declarat că Ankara continuă să susțină o soluționare pașnică a conflictului ruso-ucrainean și este gata să ofere o...

Stilul e Mirel din Turnu Măgurele

Miercuri seară, într-o emisiune televizată, Marcel Ciolacu a avut o reacție dură la adresa opoziției. El consideră că membrii ei văd mereu probleme,...

PSD și PNL îi testează pe români! Se creionează o nouă alianță

Social democrații și liberalii par să îi testeze pe români, la alegerile europarlamentare. Politicienii vor să vadă dacă populația dorește ca alianța dintre...
Ultima oră
Pe aceeași temă