28 C
Bucharest
Sunday, 24 September 2023
HomeEconomieEconomie internaționalAcțiunile europene au scăzut în timpul unei sesiuni de tranzacționare reduse de...

Acțiunile europene au scăzut în timpul unei sesiuni de tranzacționare reduse de luni pe fondul ultimelor știri din Turcia, Spania și de S.U.A.

Indicele bursier din Germania (DE40): Acțiunile europene au scăzut în timpul unei sesiuni de tranzacționare reduse de luni, DAX 40 al Germaniei încheind ziua cu 0,2% mai jos, la 15.954 de puncte.

Indicele pieței bursiere din Germania (DE40) este de așteptat să se tranzacționeze la 15459,84 puncte până la sfârșitul acestui trimestru.

Conform modelelor macro globale ale Trading Economics și a așteptărilor analiștilor. Privind cu nerăbdare, estimăm că se tranzacționa la 14048,89 în 12 luni anunță trading economics.

Preocupările cu privire la inflație și posibilitatea unor noi creșteri ale ratei dobânzii au afectat sentimentul investitorilor.

Piața a rămas prudentă înainte de o săptămână încărcată, cu mai multe lansări economice importante la orizont.

Inclusiv estimarea rapidă a ratei inflației din zona euro, PMI-ul global de producție și raportul foarte așteptat al locurilor de muncă din SUA, programat să fie publicat vineri.

Pe frontul politic, premierul spaniol Sanchez a anunțat că țara va organiza alegeri generale anticipate pe 23 iulie, după pierderea partidului său la alegerile regionale.

Mai mult, negociatorii de la Washington au ajuns la un acord bugetar care ar suspenda plafonul datoriei de 31,4 trilioane de dolari până la 1 ianuarie 2025.

În Turcia, președintele Erdogan a obținut o victorie semnificativă în scrutinul din 28 mai, prelungindu-și domnia pentru un al treilea deceniu.

Redacția
Redacțiahttps://romanialibera.ro
România Liberă este o publicație tipărită și online pentru politică, afaceri și avocați, care acoperă anunțuri pentru litigii majore, tranzacții și probleme de reglementare. A fost fondată în 1877, în România. RL este o publicație de ultimă oră și unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, în principal ca voce a opoziției împotriva autocraților și a fostei Securități. Printre autorii și cititorii noștri se numără cea mai mare organizație filantropă, Fundația pentru o Societate Deschisă din SUA, precum și editorialiști internaționali celebri, profesori de știință și de drept din întreaga lume. În 2009, RL publica săptămânal un supliment de opt pagini cu articole în limba engleză din New York Times, astăzi publică cele mai noi videoclipuri și știri Reuters. Cu sediul în București, RL numără în prezent 50 de colaboratori, agenți și jurnaliști.
Cele mai citite

Avertizare ANM de vreme rea! Cod portocaliu și cod galben în 16 județe, până luni dimineață

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis o avertizare Cod portocaliu de instabilitate atmosferică pentru şase judeţe, valabilă de duminică după-amiaza până luni dimineaţa, şi...

Finala Europa League la București prinde contur. Marcel Ciolacu și Nicușor Dan susțin ideea

Președintele Federației Române de Fotbal spune că autoritățile locale și centrale susțin puternic organizarea finalei Europa League, din 2026 sau 2027, pe Arena Naţională. Prezent...

4 victime și trafic blocat

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române informează că pe DN 56A, localitatea Hinova, județul Mehedinți, s-a produs un accident rutier în...
Ultima oră
Pe aceeași temă
Modifică setările cookies