2.7 C
București
sâmbătă, 3 decembrie 2022
AcasăJustițieÎCCJ amână recursul Elenei Udrea în dosarul gala Bute

ÎCCJ amână recursul Elenei Udrea în dosarul gala Bute

Înalta Curte de Casație și Justiție a amânat pentru 23 mai judecarea recursului în casație, formulat de Elena Udrea în 2019, în dosarul „Gala Bute”, în care a fost condamnată între timp definitiv la șase ani de închisoare cu executare.

Avocații care o reprezintă au anunțat că aceasta nu dorește să fie audiată prin videoconferință, dar magistrații Curții Supreme au afirmat că nu au primit în mod oficial refuzul dat în scris de Elena Udrea.

Fostul ministru al dezvoltării a fugit din țară în 7 aprilie, cu câteva ore înainte de condamnare. În prezent, ea se află în Bulgaria, unde așteaptă o hotărâre privind extrădarea sa, amânată pentru data de 18 mai.

Urmărește România Liberă pe  TwitterFacebook și Google News!

Cristina Corpaci
Cristina Corpaci
În presă din 2004. Am trecut pe rând de la reporter TVR, la Realitatea TV, Aleph TV și B1 TV. În presa online am lucrat la Rol.ro, Realitatea.net, mediafax.ro. Din iulie 2021 m-am alăturat echipei România Liberă, unde sunt editor și editorialist economic. Sunt doctorandă în Științele Comunicării la SNSPA, iar tema mea de cercetare este despre criza alimentară.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă