Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Marius Ciubrei, reţinut pentru luare de mită, va fi plasat în arest la domiciliu

Directorul de la Administraţia Porturilor Dunării Maritime, Luigi Marius Ciubrei, reţinut de procurorii DNA după ce ar fi primită mită de la patru persoane pentru a le angaja în cadrul companiei, va fi plasat în arest la domiciliu, au decis magistrații.

Share

Iulian Budușan 0 comentarii

Actualizat: 18.04.2018 - 19:14

Directorul Companiei Naţionale Administraţia Porturilor Dunării Maritime (C.N.A.P.D.M.) SA, Luigi Marius Ciubrei, reţinut de procurorii DNA după ce ar fi primită mită de la patru persoane pentru a le angaja în cadrul companiei, va fi plasat în arest la domiciliu, au decis magistraţii Tribunalului Galaţi.

Magistraţii Tribunalului Galaţi au respins propunerea DNA de arestare preventivă şi au dispus măsura arestului la domiciliu pentru 30 zile, începând cu data expirării ordonanţelor de reţinere, pentru directorul Companiei Naţionale Administraţia Porturilor Dunării Maritime, Luigi Marius Ciubrei, şi pentru Constantin Tarău, marinar în cadrul companiei, reţinut în acelaşi dosar.

Potrivit DNA, directorul Companiei Naţionale Administraţia Porturilor Dunării Maritime este acuzat de patru infracţiuni de luare de mită, iar Constantin Tarău, marinar în cadrul companiei, este acuzat de patru infracţiuni de complicitate la luare de mită. 

Procurorii spun că în perioada iunie 2017 – 17 aprilie 2018, Ciubrei, prin intermediul celuilalt bărbat, a pretins şi primit de la patru persoane peste 1.700 euro, în scopul angajării unor persoane în cadrul companiei pe care o conducea pe posturile de marinar şi mecanic.

În realitate, sumele de bani plătite efectiv de persoanele interesate au fost mult mai mari, Tarău şi alte persoane oprindu-şi un comision cuprins între 100 şi 600 de euro. Ultima plată, în valoare de 500 euro, a fost făcură marţi, când a fost constatat flagrantul. 

Luigi Marius Ciubrei este director al Companiei Naţionale Administraţia Porturilor Dunării Maritime din aprilie 2012.

Comentarii

loading...