Foto: Mihai Diac

Escrocul care imită vocile personalităților a fost din nou reținut de Poliție

Romi Varga, un escroc specializat în imitarea vocilor unor persoane publice, a fost din nou reținut de polițiștii români.

Share

Mihai Diac 0 comentarii

21.07.2020 - 14:46

Ultima faptă comisă de Romi Varga este faptul că s-a dat drept Anca Boagiu, fost ministru al Transporturilor, și a solicitat directorului unei fundații, în numele acesteia, suma de 12.000 lei pentru o pretinsă cauză umanitară.

"Luni, 20 iulie, poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti au prins în flagrant un bărbat, în vârstă de 38 de ani, imediat după săvârşirea unei infracţiuni de înşelăciune, faptă comisă pe raza sectorului 1. În jurul orei 15.00, poliţiști din cadrul Secţiei 5 Poliţie, exploatând cu operativitate o informaţie, au prins în flagrant un bărbat, imediat după ce a primit suma de 2.000 de lei de la reprezentantul unei fundaţii, după ce anterior îl contactase telefonic pe directorul instituţiei și, recomandându-se ca fiind o persoană publică, i-a solicitat suma de 12.000 lei pentru o cauză umanitară. Bărbatul a fost imobilizat şi condus la audieri, ulterior fiind reţinut", a transmis, printr-un comunicat, Poliția Capitalei.

Comentarii