Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Daniel Dragomir

Daniel Dragomir spune că familia îi este amenințată, după ultimele sale dezvăluiri despre SRI

Fostul ofițer Daniel Dragomir, devenit cunoscut prin dezvălurile lui cu privire la SRI, afirmă, joi, că a primit amenințări la adresa familiei sale.

Mihai Diac 0 comentarii

Actualizat: 04.01.2018 - 18:36

Locotenent-colonelul (r) Daniel Dragomir anunță că a primit mai multe amenințări, una dintre ele provenind de la o persoană care se semnează cu numele "Octavian-ovidiu Gruian" și care poartă, pe contul ei de Facebook, sigla #rezist.

"De la momentul ieșirii mele publice și de la momentul lansării inițiativei civice România 3.0, amenințările directe și prin intermediari au început să curgă.

După postarea de ieri referitoare la Coldea SRL și la Ioana Ene Dogioiu au apărut însă și comentariile directe cu privire la copii din partea #rezist.

Ca să fiu foarte clar. Dacă se va intâmpla ceva, orice, orice act împotriva familiei mele, chiar și cea mai mică zgâraietură, o voi pune în sarcina directă și personală a lui Coldea și a lui Kovesi.

Vor fi responsabili și mă voi asigura ca vor plăti cu vârf și îndesat.

Toate aceste amenințări din ultimele luni nu au facut decât să îmi întărească hotărârea de a merge mai departe cu România 3.0.

Alături de voi vom învinge.
A venit vremea ca aceia care au distrus această țară să plătească.
Va aștept alături de mine", scrie, pe Internet, Daniel Dragomir.

Comentarii

loading...