35.9 C
București
sâmbătă, 13 iulie 2024
AcasăInvestigații România LiberăUn nou culoar de legatura la Aeroportul Otopeni

Un nou culoar de legatura la Aeroportul Otopeni

Compania Nationala Aeroportul International Henri Coanda Bucuresti a investit 2,5 milioane dolari pentru constructia unui culoar de tranzit intre terminalele Plecari Internationale si Sosiri Interna-tionale/Curse Interne ale aeropor-tului.
Corpul de cladire are o suprafata de aproape 3.000 de metri patrati si cuprinde spatii comerciale de 1.320 metri patrati, care vor fi scoase la inchiriere prin licitatie la Bursa Romana de Marfuri.
La inaugurare, ministrul Transporturilor, Radu Berceanu, a tinut sa precizeze ca, de la 15 octombrie, pasagerii TAROM pe cursele in-terne, care vor folosi noua investitie a aeroportului vor putea beneficia de tarife mai mici cu 50% fata de cele actuale. „Tot ca o noutate, pot sa anunt ca de la 1 ianuarie com-pania nationala aeriana va opera si ruta Bucuresti- Lisabona-Bucuresti, avand in vedere cererea de bilete pe aceasta destinatie, Portugalia avand o comunitate romaneasca insem-nata”, a mai adaugat ministrul Radu Berceanu.
Si in ceea ce priveste cele doua avioane Airbus A310 care au facut nu demult obiectul unei dispute referitoare la transformarea lor in avioane prezidentiale, Radu Berceanu a facut referiri: „Cele doua aparate vor fi trimise la Toulouse pentru verificari, iar dupa aceea TAROM le va utiliza pe rutele cele mai aglomerate”.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă