13.1 C
București
luni, 6 mai 2024
AcasăInvestigații România LiberăTârg de locuri de muncă

Târg de locuri de muncă

Consiliul Naţional al Întreprin­derilor Private Mici şi Mijlocii din România (CNIPMMR) organizează, în perioada ­13-14 noiembrie, la Pavilionul Expozițional din Constanța, Târgul județean al locurilor de muncă, în cadrul proiectu­lui “Garanții pentru TINEri!”. Evenimentul se adresează tuturor celor care nu au un loc de muncă, dar și angaja­torilor, reprezentanților auto­rităților publice locale și ai organizațiilor societății civile, având ca scop inserția profesio­nală a șomerilor.

Printre companiile care și-au confirmat participarea la târg se numără Daewoo Mangalia Heavy Industries, RCS-RDS, Petroconst SA, Dobrogea Biscuit SRL, Arabesque SRL, Alsacian Group, Crucial Sistems & Services SRL. Locurile de muncă puse la dispoziţie de companii sunt variate, în trend cu cerințele pieței muncii. Companiilor prezente la târg li se va asigura, în mod gratuit, spaţiu expoziţional cu posibilitatea de personalizare. Târgul va avea loc între orele 10.00 și 16.00, iar participarea este gratuită.

Agenda târgului cuprinde pe lângă standurile angajatorilor și un seminar cu tema ”Ucenicia ca instrument în rezolvarea ecuației cu două necunoscute: ­ANGAJAT-ANGAJATOR”, dar și unul  cu tema ”Eures – The ­European Mobility Portal – platformă europeană pentru stimularea ocupării la nivelul Uniunii Europene. Instrument modern de mediere în piața muncii europene. Avantajele folosirii acestuia atât de angajat, cât și de angajatori”. “Garanții pentru TINEri!” este un proiect-pilot cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013.  

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă