10 C
București
duminică, 5 mai 2024
AcasăInvestigații România LiberăSudRezidenţial.ro anunţă lansarea proiectului VISTA Rezidenţial Concept

SudRezidenţial.ro anunţă lansarea proiectului VISTA Rezidenţial Concept

SudRezidenţial.ro, principalul promotor imobiliar al zonei de Sud a Bucureştiului, anunţă lansarea Vista Rezidenţial Concept, primul ansamblu rezidenţial din sud la baza căruia se doreşte un concept unic şi îndrăzneţ.

Proiectul va dispune de o promenadă comercială ce va reuni brand-uri de renume şi o serie de facilităţi: spaţii comerciale, săli de sport, saloane de înfrumuseţare, unităţi medicale şi de învăţământ, grădiniţă, after-school, cafenea, supermarket-uri şi o serie de alte magazine sau showroom-uri.

Vista Rezidenţial Concept se recomandă drept unul dintre cele mai complete şi ambiţioase proiecte rezidenţiale din Bucureşti.

Vista Rezidenţial Concept este cu siguranţă, unul dintre cele mai îndrăzneţe proiecte din portofoliul nostru. Se deosebeşte atât prin rafinament şi eleganţă, cât şi prin confortul interior.

Elementul cheie prin care Vista Rezidenţial Concept se distinge de proiectele imobiliare clasice este noutatea promenadei uimitoare, străjuită pe laterale de magazine şi spaţii comerciale, toate reprezentând multiple facilităţi oferite rezidenţilor şi asigurând o funcţionalitate excelentă întregului ansamblu, astfel reuşind să încânte deopotrivă locatarii şi vizitatorii ansamblului”, a declarat Cătălin Grigore, General Manager SudRezidential.ro.

Oamenii de afaceri Florea Diaconu şi Alessio Karkhi vor investi aproximativ 40 de milioane de euro în ansamblul rezidenţial ce va conţine 24 de blocuri de locuinţe, 1.000 de apartamente şi 100 de spaţii comerciale.

Proiectul Vista Rezidenţial Concept este amplasat în Sectorul 4, cartierul Berceni, pe Strada Drumul Binelui, cu acces din Bulevardul Metalurgiei, în imediata apropiere a marilor centre şi galerii comerciale, precum: Metro, Real, Lidl, Obi, Selgros, Hornbach, Carrefour Grand Arena Mall şi la numai câteva minute de Sun Plaza Shopping Mall.

Lansarea oficială a proiectului va avea loc la Târgul Naţional Imobiliar, derulat în perioada 4-6 octombrie.

 

 

Cele mai citite

Ciolacu urează românilor “Hristos a Înviat” și prezintă imagini în care arată că a fost la slujba de Înviere

Șeful Guvernului și al PSD, Marcel Ciolacu, le transmite românilor mesajul tradițional, "Hristos a Înviat", însoțit de imagini care atestă că a participat la...

Ciolacu urează românilor “Hristos a Înviat” și prezintă imagini în care arată că a fost la slujba de Înviere

Șeful Guvernului și al PSD, Marcel Ciolacu, le transmite românilor mesajul tradițional, "Hristos a Înviat", însoțit de imagini care atestă că a participat la...
Ultima oră
Pe aceeași temă