16 C
București
joi, 9 mai 2024
AcasăInvestigații România LiberăRecord la consumul de gaze:Vineri, cel mai mare nivel din ultimii doi...

Record la consumul de gaze:Vineri, cel mai mare nivel din ultimii doi ani

Consumul de gaze la nivel naţional a atins vineri, 31 ianuarie, cel mai mare nivel din ultimii doi ani, respectiv 67 de milioane de metru cubi, cu 35% mai mult decât într-o zi normală de iarnă.

Recordul absolut al consumului de gaze s-a înregistrat la începutul lunii februarie 2012, când la nivel naţional s-au utilizat 72 de milioane de metri cubi pe zi, conform Agerpres.

Importurile de gaze au crescut semnificativ, respectiv cu peste 50% faţă de acum două săptămâni, din cauza scăderii temperaturilor.

Marţi, consumul naţional a fost de 62,476 milioane de metri cubi, cu 24% mai mare faţă de o zi normală de iarnă, când se consumă în jur de 50 de milioane de metri cubi.

Importurile s-au ridicat la 11,4 milioane de metri cubi, faţă de 4-5 milioane de metri cubi într-o zi normală.

Producţia internă a fost de 27,6 milioane de metri cubi la nivelul zilei de marţi, iar 24 de milioane de metri cubi au fost extrase din depozite.

Cele mai citite

Președintele Senatului, Nicolae Ciucă: Ziua Victoriei este 8 mai, ca în NATO, nu 9 mai, ca în Rusia

Președintele Senatului și al PNL, Nicolae Ciucă, a transmis un mesaj dedicat Zilei Victoriei în cel de-al Doilea Război Mondial, mesaj în care subliniază...

pergolele sunt refugiul perfect pentru relaxare

Munca este mai mult decât o necesitate. Prezentă inevitabil în viața de zi cu zi,...

Vopseaua pentru exterior: reînnoiește aspectul pereților exteriori ai locuinței tale

Zugrăvirea exterioară a casei este un proiect îndelungat și complex, dar care, la final, oferă o mulțime de beneficii. Pentru obținerea rezultatelor dorite, trebuie...
Ultima oră
Pe aceeași temă