12.7 C
București
joi, 9 mai 2024
AcasăInvestigații România LiberăOutlet în centrul oraşului Budapesta!

Outlet în centrul oraşului Budapesta!

Doamnelor şi domnilor, pregătiţi-vă de shopping maraton, când mergeţi în capitala vecină, Budapesta. Grand Fashion Outlet va avea 50 magazine de firmă, dispuse pe o suprafaţă totală de 10.000 mp şi se va deschide la începutul lui 2012.

Anunţul a fost făcut de compania Colliers International, care se ocupă în exclusivitate de închirierea spaţiilor. Outletul se amenajează pe strada Robert Karoly, într-un complex multifuncţional inaugurat în 2005, căruia i s-a schimbat de mai multe ori destinaţia, inclusiv în club de fitness, centru de conferinţe, piste pentru karting ş.a.m.d.

Preţurile practicate în outlet vor fi reduse cu 30-70% faţă de cele obişnuite, tot timpul anului.

Noul concept prevede 50 magazine, închiriate doar de clienţi care vor aduce produse de înaltă calitate, care au însă posibilitatea de a vinde mult, cu un rulaj mare, investind relativ puţin“, declară Anita Csorgo, director al Departamentului de Retail – Colliers Ungaria.

Grand Fashion Outlet va găzdui produse de îmbrăcăminte şi încălţăminte pentru toate generaţiile, de femei, bărbaţi şi copii, produse sport, lenjerie, accesorii, dar şi cafenele şi restaurante. De asemenea, vor fi păstrate unele din actualele spaţii de petrecere a timpului liber -precum sălile de fitness şi pistele pentru karting.

De obicei, centrele tip outlet, cu reduceri de preţ în tot timpul anului se află în afara oraşelor mari, la distanţe cuprinse între 10 şi 30 km. Cel mai cunoscut este Parndorf Outlet, situat la 30 km de Viena. 

 

Cele mai citite

IPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, trimis în judecată de DNA pentru cumpărare de influență

Arhiepiscopul Tomisului, IPS Teodosie, a fost trimis în judecată de DNA pentru săvârşirea infracţiunii de cumpărare de influenţă, potrivit agerpres.ro. ''Procurorii din cadrul Direcţiei Naţionale...

Kosovo are dificultăți în aderarea la Consiliul Europei

Prim-ministrul din Kosovo, Albin Kurti, a criticat miercuri condiţiile de aderare la Consiliul Europei, în special crearea unei structuri guvernamentale semiautonome pentru comunitatea sârbă,...

Trump nu a putut ajunge la sărbătoarea lui Putin, pentru că vremea a fost cam Stormy

Ilustrație: Laurențiu Mușoiu Omul care a anunțat că poate pune capăt războiului din Ucraina în 24 de ore, Donald Trump, regretă că nu a...
Ultima oră
Pe aceeași temă