26.1 C
București
joi, 18 iulie 2024
AcasăInvestigații România LiberăO doctoriță din Constanța a fost găsită decedată. Ar putea fi o...

O doctoriță din Constanța a fost găsită decedată. Ar putea fi o sinucidere

O doctoriță de 38 de ani a fost găsită decedată, duminică, în incinta unui spital privat din Constanța, acolo unde lucra.

„Poliţiştii Secţiei 3 au fost sesizaţi cu privire la faptul că, într-o unitate spitalicească privată din municipiul Constanţa, s-ar afla o femeie decedată. Deplasaţi la faţa locului, poliţiştii au constatat faptul că este vorba despre o femeie, de 38 de ani, găsită decedată într-o încăpere a spitalului”, a anunțat Inspectoratul Județean de Poliție (IPJ) Constanța.

Potrivit presei locale, lângă corpul doctoriței s-ar fi găsit o seringă folosită.

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă