23.5 C
București
duminică, 21 iulie 2024
AcasăInvestigații România LiberăLia Olguța Vasilescu este audiată la Parchetul General. Este însoțită de un...

Lia Olguța Vasilescu este audiată la Parchetul General. Este însoțită de un avocat

Lia Olguța Vasilescu nu a făcut declarații presei la intrarea în sediul Parchetului General, însă s-a remarcat faptul că era însoțită de avocatul ei.

Potrivit unor surse neoficiale, Lia Olguța Vasilescu este audiată ca martor, într-un dosar legat de perioada în care actualul ministru al Muncii era primarul municipiului Craiova. În acea perioadă, un cetățean din Craiova a făcut plângere pe motiv că strada pe care locuia ar fi fost asfaltată ilegal.

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă