30.5 C
București
sâmbătă, 29 iunie 2024
AcasăInvestigații România LiberăCum reuseste Cosmopolis sa vanda 20 de locuinte pe luna in plina...

Cum reuseste Cosmopolis sa vanda 20 de locuinte pe luna in plina criza

Dupa cinci ani de criza economica, vanzarile de masini, electrocasnice sau apartamente sufera in continuare. Cu toate acestea, 20 de locuinte se vand lunar in cel mai mare ansamblu rezidential din zona de nord a Bucurestiului, peste 120 de familii alegand sa se mute in acest an in comunitatea de peste 1700 de persoane a proiectului care te face sa crezi zilnic ca te afli intr-o statiune de vacanta.

 Ansamblul rezidential Cosmopolis este astfel una dintre realele povesti de succes intr-o piata macinata de incertitudini, scaderi si falimente. De ce aleg  au ales insa aceste familii sa se mute in Cosmopolis? In primul rand, datorita preturilor foarte atractive pe care le ofera proiectul, raportat la unele dintre cele mai bune facilitati existente.

 Spre exemplu, pretul unui studio compartimentat in doua camere porneste de la 32.500 de euro + TVA iar cel al unei vile foarte spatioase, o alternativa reala la un apartament cu trei camere intr-un bloc vechi, de la 90.000 de euro + TVA. In cadrul proiectului exista si numeroase tipuri de apartamente cu doua si cu trei camere, facilitatile oferite potentialilor clienti in ceea ce priveste plata, de la rate la dezvoltator sau consiliere in obtinerea unui credit de tipul Prima Casa, reprezentand alte atuuri ale proiectului.

Dar, paradoxal, nu preturile sunt cele care ii atrag pe cumparatori, desi acestea reprezinta una dintre cele mai bune oferte existente. Ceea ce diferentiaza Cosmopolis de celelalte optiuni sunt insa facilitatile proiectului care il fac sa fie practic un oras in sine. Un oras in miniatura, cu magazine, puncte de interes social (gradinita, locuri de joaca pentru copii sau terenuri de sport), spatii verzi si puncte de recreere care te fac sa te simti ca intr-o vacanta intr-o statiune de la Marea Mediterana.

 Locatarii ansamblului rezidential Cosmopolis au o multitudine de posibilitati de petrece a timpului liber. Dupa o zi stresanta la birou, se pot relaxa la una dintre cele trei piscine din proiect, savurand o bautura cu prietenii la unul dintre restaurantele si barurile prezente in proiect sau, de ce nu, jucand o partida de baschet pe unul dintre terenurile de sport din cadrul complexului. In plus, locuitorii Cosmopolis pot beneficia si de aparate de fitness in aer liber, iar beauty salonul reprezinta un plus pentru doamnele din proiect. Iar daca supermarketul, farmacia, cabinetele medicale sau spalatoria auto nu satisfac indeajuns necesitatile locatarilor Cosmopolis, toate punctele de interes din nordul Capitalei se afla la o distanta de doar 15 minute.

Nu doar constructiile rezistente si frumoase si apartamentele excelent finisate, sau  preturile reduse pe care le au apartamentele si vilele fac din Cosmopolis o alegere ideala. Toate dotarile si serviciile sunt la costuri de mentenanta minime, si ele facand diferenta intre un apartament intr-un complex nou, gandit pana in cel mai mic amanunt pentru a oferi confort si o viata la standarde europene, si apartamentele vechi.

Nou-venitii in Cosmopolis  vor intra intr-o comunitate formata in spiritul civilizatiei si confortului, care se bucura din plin de avantajele  zonei de nord.

Cele mai citite

„Joe Biden trebuie să plece”, semnal de alarăm comun al insitutuțiilor media americane

Principalele instituții media din Statele Unite ale Americii îi cer lui Joe Biden să se retragă din cursa prezidențială. Actualul președinte american s-a trezit cu...

Congres USR: Partidul își alege astăzi un nou Birou Național și candidatul la alegerile prezidențiale

USR îşi alege astăzi noua conducere a partidului, dar şi candidatul la prezidenţiale. Delegații USR se reunesc, la București, pentru Congersul partidului unde își vor...

Întârzieri și zboruri anulate. Vacanțele, amenințate să fie afectate

Industria de transport aerian s-a confruntat în ultimele zile cu întârzieri și zboruri anulate. Spațiul aerian european a fost grav perturbat din cauza gestionării...
Ultima oră
Pe aceeași temă