5.5 C
București
vineri, 23 februarie 2024
AcasăInvestigații România LiberăCum reuseste Cosmopolis sa vanda 20 de locuinte pe luna in plina...

Cum reuseste Cosmopolis sa vanda 20 de locuinte pe luna in plina criza

Dupa cinci ani de criza economica, vanzarile de masini, electrocasnice sau apartamente sufera in continuare. Cu toate acestea, 20 de locuinte se vand lunar in cel mai mare ansamblu rezidential din zona de nord a Bucurestiului, peste 120 de familii alegand sa se mute in acest an in comunitatea de peste 1700 de persoane a proiectului care te face sa crezi zilnic ca te afli intr-o statiune de vacanta.

 Ansamblul rezidential Cosmopolis este astfel una dintre realele povesti de succes intr-o piata macinata de incertitudini, scaderi si falimente. De ce aleg  au ales insa aceste familii sa se mute in Cosmopolis? In primul rand, datorita preturilor foarte atractive pe care le ofera proiectul, raportat la unele dintre cele mai bune facilitati existente.

 Spre exemplu, pretul unui studio compartimentat in doua camere porneste de la 32.500 de euro + TVA iar cel al unei vile foarte spatioase, o alternativa reala la un apartament cu trei camere intr-un bloc vechi, de la 90.000 de euro + TVA. In cadrul proiectului exista si numeroase tipuri de apartamente cu doua si cu trei camere, facilitatile oferite potentialilor clienti in ceea ce priveste plata, de la rate la dezvoltator sau consiliere in obtinerea unui credit de tipul Prima Casa, reprezentand alte atuuri ale proiectului.

Dar, paradoxal, nu preturile sunt cele care ii atrag pe cumparatori, desi acestea reprezinta una dintre cele mai bune oferte existente. Ceea ce diferentiaza Cosmopolis de celelalte optiuni sunt insa facilitatile proiectului care il fac sa fie practic un oras in sine. Un oras in miniatura, cu magazine, puncte de interes social (gradinita, locuri de joaca pentru copii sau terenuri de sport), spatii verzi si puncte de recreere care te fac sa te simti ca intr-o vacanta intr-o statiune de la Marea Mediterana.

 Locatarii ansamblului rezidential Cosmopolis au o multitudine de posibilitati de petrece a timpului liber. Dupa o zi stresanta la birou, se pot relaxa la una dintre cele trei piscine din proiect, savurand o bautura cu prietenii la unul dintre restaurantele si barurile prezente in proiect sau, de ce nu, jucand o partida de baschet pe unul dintre terenurile de sport din cadrul complexului. In plus, locuitorii Cosmopolis pot beneficia si de aparate de fitness in aer liber, iar beauty salonul reprezinta un plus pentru doamnele din proiect. Iar daca supermarketul, farmacia, cabinetele medicale sau spalatoria auto nu satisfac indeajuns necesitatile locatarilor Cosmopolis, toate punctele de interes din nordul Capitalei se afla la o distanta de doar 15 minute.

Nu doar constructiile rezistente si frumoase si apartamentele excelent finisate, sau  preturile reduse pe care le au apartamentele si vilele fac din Cosmopolis o alegere ideala. Toate dotarile si serviciile sunt la costuri de mentenanta minime, si ele facand diferenta intre un apartament intr-un complex nou, gandit pana in cel mai mic amanunt pentru a oferi confort si o viata la standarde europene, si apartamentele vechi.

Nou-venitii in Cosmopolis  vor intra intr-o comunitate formata in spiritul civilizatiei si confortului, care se bucura din plin de avantajele  zonei de nord.

Cele mai citite

Până la Silicon Valley, se surpă Dorobanțiul și avem Valea Silicoanelo aici la noi

Ilustrație: Marian Avramescu Până când o să ne ducă președintele Partidului Social Democrat (PSD), premierul Marcel Ciolacu, călare pe porcul care zboară, spre Statele...

Până la Silicon Valley, se surpă Dorobanțiul și avem Valea Silicoanelo aici la noi

Ilustrație: Marian Avramescu Până când o să ne ducă președintele Partidului Social Democrat (PSD), premierul Marcel Ciolacu, călare pe porcul care zboară, spre Statele...

Klaus Iohannis rămâne jupânul României

Coaliția de guvernare a decis: comasarea europarlamentarelor cu cele locale. Fiindcă totul se face cu „poporul și pentru popor” – nu-i așa? – liderii...
Ultima oră
Pe aceeași temă