22 C
București
duminică, 5 mai 2024
AcasăInvestigații România LiberăCel mai mare ansamblu rezidential de langa Ploiesti se extinde

Cel mai mare ansamblu rezidential de langa Ploiesti se extinde

Green Park este amplasat in apropierea Parcului Natural Bucov „Constantin Stere”, intr-o zona rezidentiala care si-a castigat renumele de preferata ploiestenilor cu un bun statut social.

Punctele forte ale ansamblului sunt pozitia acestuia – intr-o zona verde, linistita si bine cotata -, calitatea constructiilor, bazata pe experienta constructorului, si functionalitatea locuintelor, care sunt foarte bine compartimentate.

Situat intr-o frumoasa zona impadurita, la numai zece minute de centrul orasului Ploiesti, cartierul va avea 2.000 mp de spatii de joaca, 12.000 mp de spatii verzi si 2.500 mp de spatii retail-market.
In Green Park, casele sunt construite intr-o zona neinundabila, conform celor mai exigente norme antirisc. De asemenea, foarte important este faptul ca se folosesc cele mai bune materiale de pe piata, insa costurile sunt cu 40%-50% mai mici decat cele ale unui apartament nou din Ploiesti. In plus, datorita solutiilor tehnice si termosistemelor folosite, casele au randamente termice ridicate. Locuintele din acest cartier beneficiaza de aceleasi utilitati ca si cele din oras – apa, gaze, curent electric, canalizare, alei asfaltate, transport public catre Ploiesti.

Case accesibile

Green Park prevede construirea a 84 de locuinte – 12 case individuale si 72 insiruite, grupate cate patru. Loturile au suprafete cuprinse intre 305 si 340 mp, pentru casele individuale, in timp ce locuintele insiruite masoara intre 155 si 215 mp.
Casele se construiesc trainic, din beton armat si caramida, fiind izolate cu termosistem tip Baumit si tencuiala exterioara decorativa.

Pretul exceptional de 557 euro este pe metru patrat construit avand finisaje medii.
In total, costurile pentru o locuinta de 156 mp construti si o terasa de 155 mp se ridica la 87.000 euro care includ TVA.

Green Park Bucov este primul proiect rezidential dezvoltat de TNG in Bucov. Casele care alcatuiesc acest ansamblu sunt construite de compania germana Baumeister.
Pentru mai multe detalii vizitati pagina www.greenparkbucov.ro

Cele mai citite

Numărul pensionarilor a scăzut în luna aprilie 2024, comparativ cu luna precedentă

Un număr de 4.748.274 de pensionari era înregistrat în aprilie 2024 în România, cu 4.274 persoane mai puţine comparativ cu luna precedentă, iar pensia...

Candidata naționalistă Gordana Siljanovska – Davkova este favorită în turul al doilea al alegerilor în Macedonia de Nord

Gordana Siljanovska - Davkova, candidata opoziției naționaliste din Macedonia de Nord, a câștigat primul tur al alegerilor prezidențiale și are șanse mari să câștige...

Ce salarii aveau cu adevărat Nicolae și Elena Ceaușescu

Așa cum bine cunoaștem cu toții, până în urmă cu mai bine de trei decenii și jumătate, România s-a aflat sub jugul dictaturii...
Ultima oră
Pe aceeași temă