23.9 C
București
luni, 6 mai 2024
AcasăInvestigații România LiberăActiunile petroliere, cea mai buna lichiditate

Actiunile petroliere, cea mai buna lichiditate

Tranzactiile cu titluri Petrom (SNP) si Rompetrol Rafinare Constanta (RRC) au totalizat ieri aproape 15 milioane lei, ceea ce a reprezentat 36% din rulajul total al Bursei de Valori, care s-a ridicat la 41,8 milioane lei.
Cea mai mare valoare tranzactionata din piata a fost generata de actiunile SNP, respectiv 8,5 milioane lei. Prin 491 de operatiuni au fost transferate 17,6 milioane de actiuni SNP, la preturi care au fluctuat intre un minim de 0,4710 lei/titlu si un maxim de 0,4800 lei/titlu.
Ultima tranzactie pentru Petrom a fost realizata cu un pachet de 500 de actiuni, la o cotatie de 0,4780 lei, in crestere cu 1,06% fata de inchiderea anterioara. Pentru RRC s-au transferat 55,3 milioane titluri, prin 4.463 de operatiuni.
Desi cotatiile pentru aceste titluri s-au miscat pe palierul 0,1140-0,1170 lei/titlu, ultima tranzactie a fost incheiata la 0,1150 lei, nivel egal cu cel de la finele sedintei bursiere de luni.

Cele mai citite

Doi turiști din Australia și unul din SUA au fost găsiți în Mexic, împușcați în cap

Trupurile neînsuflețite a trei turiști, doi din Australia și unul din SUA, au fost găsite în Mexic, fiecare dintre ei având câte un glonț...

Regele Charles, un an de la încoronare. Aniversare fără fast

Pe data de 6 mai se împlinește un an de la încornarea regelui Charles. Însă nu va fi o zi cu fast pentru Regele...

Aglomeraţie pe drumurile dinspre mare și munte spre Capitală. Rute alternative

Centrul Infotrafic din IGPR anunţă că este inregistrată aglomeraţie pe sensul de coborâre al DN1 către Ploieşti, între staţiunile Predeal şi Buşteni, dar şi...
Ultima oră
Pe aceeași temă