18.1 C
București
miercuri, 8 mai 2024
AcasăInvestigații România Liberă3.548 de locuinţe vor fi construite în sectorul 2 al Capitalei

3.548 de locuinţe vor fi construite în sectorul 2 al Capitalei

Apartamente vor fi destinate tinerilor care nu deţin locuinţă şi care au vârsta de până în 35 de ani. Locuinţele ANL vor fi destinate închirierii începând cu vara lui 2012, potrivit biroului de presa al sectorului 2.

„Până în prezent s-a depus un număr important de cereri. Chiar şi aşa, şanse sunt destul de mari ţinând cont de numărul mare de locuinţe ce vor fi construite în cursul acestui an”, a precizat biroul de presă al sectorului 2.

13 blocuri în Şoseaua Fabrica de Glucoză

1.401 apartamente vor fi ridicate în Şoseaua Fabrica de Glucoză. Alte două proiecte vor fi construite în oraşul Pantelimon (2.100 apartamente), dar şi în strada Aurului (48 apartamente).

Jumătate dintre apartamentele destinate tinerilor din strada Fabrica de Glucoză vor fi alocate personalului  Ministerul Apărării Naţionale, Serviciului Român de Informaţii, precum şi celor din cadrul Ministerului Administraţiei şi Internelor.

Cele 13 blocuri de locuinţe construite în Şoseaua Fabrica de Glucoză vor fi încălzite cu panouri solare, autorităţile locale primind acordul Ministerului Dezvoltării Regionale pentru autorizarea unor astfel de lucrări.

Cele mai citite

3 genți de damă elegante, potrivite pentru ocazii speciale

În lumea modei, alegerea unei genți elegante pentru ocazii speciale poate fi esențială pentru a completa o ținută și a evidenția stilul și rafinamentul...

Florin Piersic a fost transferat de la Cluj la Spitalul Matei Balș din București

Actorul Florin Piersic a fost adus marți seară la București, cu o aeronavă SMURD, pentru a fi internat la Institutul Național de Boli Infecțioase...

Peste 6.000 de firme şi-au suspendat activitatea în primul trimestru din 2024

Numărul firmelor care şi-au suspendat activitatea în primele trei luni din 2024 a fost de 6.014, în creştere cu peste 33% comparativ cu perioada...
Ultima oră
Pe aceeași temă