Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Volkswagen gripat de coronavirus: reducere cu 20% a costurilor

Volkswagen anticipează o scădere cel puțin până în luna iulie și reglează din mers mecanismul financiar.

Share

Petronel Tudor 0 comentarii

Actualizat: 07.06.2020 - 10:08

Reducerea costurilor este esențială pentru păstrarea pe linia de plutire într-o perioadă în care industria auto suferă de pe urma pandemiei de coronavirus. Reprezentanții Volkswagen își fac de zor calcule privind diminuarea pierderilor și iau în calcul să îşi reducă cheltuielile legate de achiziţii materii prime, manipulare, depozitare şi livrare a materialelor utilizate în procesele de asamblare şi producţie cu 20%.

Informația furnizată de revista de profil Automobilwoche a fost confirmată de purtătorul de cuvânt al producătorului auto-german, citat de Reuters. Din analiza datelor financiare se anticipează rezultate negative cel puțin până la sfârșitul lunii iulie.

Previziunile sunt mai degrabă pesimiste și șefii grupului Volkswagen cred că nu toate brandurile grupului vor închide anul 2020 pe plus. Volkswagen intenționează să reducă semnificativ cheltuielile pentru cercetare și dezvoltare dar și investițiile și cheltuielile fixe în condițiile în care cererea de autoturisme noi este slabă.

 

Citește totul despre:

#volkswagen

Comentarii