13.9 C
București
vineri, 3 mai 2024
AcasăInternaționalVIDEO. Veste bună pentru fanii Game of Thrones: Jon Snow trăiește. Ce...

VIDEO. Veste bună pentru fanii Game of Thrones: Jon Snow trăiește. Ce alte surprize le-au mai pregătit scenariștii

Jon Snow ar fi înviat, în sfârşit, după luni de speculaţii, în cel de-al doilea episod al sezonului VI din Game of Thrones (Urzeala tronurilor). 

Cel de-al doilea episod a fost nebunesc, scriu jurnaliştii de la Huffington Post, citatți de Mediafax. Astfel, Bran s-a întors şi spectatorii l-au văzut pe Ned împreună cu fraţii săi, Benjen and Lyanna, într-o secvenţă de flashback. Totodată, fanii serialului au putut întrezări secvenţe din misterioasa istorie din trecut a lui Hodor.

Ramsay şi-a ucis tatăl, pe Roose Bolton, pe soţia lui Roose, Walda şi pe fratele său vitreg nou-născut. În Insulele de Fier, unchiul lui Theron, Euron Greyjoy şi-a făcut apariţia. Greyjoy l-a omorât pe Balon, tatăl lui Theron. Tyrion a descătuşat dragonii lui Daenerys.

 

Toată această ţesătură de intrigi a condus către punctul culminant aşteptat cu răsuflarea tăiată de fani: în ultimele minute ale episodului, Davos a convins-o pe Melisandre să încerce să-l readucă pe Jon Snow la viaţă. Melisandre i-a curăţat rănile lui Snow, i-a tăiat şi primenit părul, a rostit câteva cuvinte incantatorii şi…Abracadabra! Snow a deschis ochii şi a suspinat adânc.

Serialul “Urzeala tronurilor”, premiat cu Emmy şi bazat pe romanele lui George R. R. Martin, a fost cel mai piratat serial de televiziune din anul 2015, cu aproximativ 14,4 milioane de downloadări ilegale, conform variety.com.

 

Cele mai citite

Accident rutier pe DN19A, în Satu Mare. Patru persoane au ajuns la spital

Patru persoane, doi copii şi doi adulţi, au fost transportate la spital în urma unui accident rutier produs joi pe DN 19A, în zona...

Iohannis are nevoie să cumuleze pensia cu salariul de la stat, pentru că mai are doar jumătate de an concediu plătit

Ilustrație: Marian Avramescu Primul meditator al țării, președintele Klaus Werner Iohannis, și-a depus cererea de pensionare ca profesor, deblocând după aproape treizeci de ani...

Semifinale Liga Campionilor: Borussia Dortmund a învins-o pe Paris Saint-Germain cu scorul de 1-0 (1-0)

Borussia Dortmund a învins-o pe Paris Saint-Germain cu scorul de 1-0 (1-0), miercuri seara, pe teren propriu, în prima manşă a semifinalelor Ligii Campionilor...
Ultima oră
Pe aceeași temă