23.2 C
București
joi, 20 iunie 2024
AcasăInternaționalVIDEO: S-a aruncat cu ouă spre Regele Charles, în nordul Angliei

VIDEO: S-a aruncat cu ouă spre Regele Charles, în nordul Angliei

Un bărbat a fost reținut miercuri (9 noiembrie) după ce a aruncat cu ouă în Regele Charles și Camilla, soția și regina consort, în timp ce aceștia desfășurau un angajament în nordul Angliei.

Imaginile au arătat patru ouă care au zburat pe lângă monarhul britanic și soția sa și s-au spart jos în timp ce aceștia au sosit pentru o ceremonie tradițională în York. Ei au părut să nu fie impresionați de incident și au continuat ce făceau.

Ofițerii de poliție s-au grăbit să pună mâna pe un protestatar care scanda. Alții din mulțime l-au aclamat și au scandat “Dumnezeu să-l salveze pe rege”.

Charles, care a urcat pe tron în septembrie, după moartea mamei sale, Regina Elisabeta, se află într-o vizită de două zile în nordul Angliei.

De asemenea, în 2022, când Elizabeth a vizitat Nottingham, în centrul Angliei, au fost aruncate ouă în mașina regală a Reginei, iar protestatari antibritanici au aruncat cu ouă în Charles în timpul unei plimbări în centrul Dublinului în 1995.

Urmărește România Liberă pe TwitterFacebook și Google News!

Stancu Alexandru
Stancu Alexandru
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite

EURO 2024: Remiză între Scoția și Elveția 1-1 la Koln

Scoția și Elveția au remizat, scor 1-1, în al doilea meci al zilei din grupa A de la Campionatul European, transmis de postul Pro...

EURO 2024: Remiză între Scoția și Elveția 1-1 la Koln

Scoția și Elveția au remizat, scor 1-1, în al doilea meci al zilei din grupa A de la Campionatul European, transmis de postul Pro...

După ce a rămas fără sprijin, Klaus Iohannis, așteptat să anunțe dacă iese oficial din cursa pentru șefia NATO

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat că va prezenta joi, în cadrul CSAT, poziţia sa privind candidatura la şefia NATO şi apoi va anunţa şi...
Ultima oră
Pe aceeași temă