5.5 C
București
vineri, 23 februarie 2024
AcasăInternaționalVIDEO: Premierul thailandez oferă bani familiilor victimelor - 23 de copii au...

VIDEO: Premierul thailandez oferă bani familiilor victimelor – 23 de copii au decedat în urma unui atentat

Prim-ministrul thailandez a ajuns vineri (7 octombrie) în provincia nord-estică Nong Bua Lamphu pentru a înmâna un cec rudelor victimelor masacrului de joi.

Vorbind la microfon în timp ce împărțea cecurile mari de carton imprimate cu cifre cuprinse între 110.000 și 200.000 de baht thailandezi (2.942,75 și 5.350,46 dolari), Prayuth a îmbrățișat, de asemenea, zeci de persoane într-o sală aglomerată.

Națiunea este în doliu după moartea a 34 de persoane, inclusiv 23 de copii, după ce un fost polițist a dat buzna într-o grădiniță într-un atac cu cuțite și arme de foc care a lăsat națiunea șocată și în căutare de răspunsuri.

Atacatorul a intrat cu forța într-o cameră încuiată în care dormeau copiii, a declarat Jidapa. Trei băieți și o fată care au supraviețuit sunt tratați la spital, a precizat poliția.

Aproximativ 30 de copii se aflau în centru când a început atacul, mai puțini decât de obicei, deoarece ploaia puternică i-a făcut să rămână în casă pe mulți oameni, a declarat oficialul districtual Jidapa Boonsom.

Urmărește România Liberă pe TwitterFacebook și Google News!

Stancu Alexandru
Stancu Alexandru
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite

Cine sunt primi 10 candidații PSD la alegerile europarlamentare din 2024

Chiar dacă PSD și PNL au anunțat că vor merge pe liste comune la alegerile europarlamentare din 9 iunie 2024, PSD și-a cam...

Până la Silicon Valley, se surpă Dorobanțiul și avem Valea Silicoanelo aici la noi

Ilustrație: Marian Avramescu Până când o să ne ducă președintele Partidului Social Democrat (PSD), premierul Marcel Ciolacu, călare pe porcul care zboară, spre Statele...
Ultima oră
Pe aceeași temă