29 C
București
sâmbătă, 13 iulie 2024
AcasăInternaționalVIDEO: Număr record de vizualizări ale trailerului unui serial ce va fi...

VIDEO: Număr record de vizualizări ale trailerului unui serial ce va fi lansat în toamnă

Trailerul noului serial realizat de NBC „This is Us/Aceștia suntem noi”, care va fi lansat în toamna acestui an, a fost vizualizat de peste 70 de milioane de ori, la o săptămână de la lansare, potrivit agenției EFE, citată de Agerpres.

În primele 48 de ore de la lansare, trailerul acestei comedii, cu o femeie însărcinată interpretată de Mandy Moore însoţită de actorul Milo Ventimiglia aproape dezbrăcat, a avut 15 milioane de vizualizări pe Facebook, doborând recordul imaginilor serialului „Legends of Tomorrow”, care au obţinut 4,1 milioane de vizualizări în aceeaşi perioadă în urmă cu un an. 

Regizorul filmului, Dan Fogelman, a declarat că a văzut trailerul „odată cu toată lumea”. „Obişnuim să credem că lucrurile care captivează atenţia pe internet sunt legate doar de supereroi şi nu de oameni obişnuiţi, ceea ce este pentru noi o surpriză şi totodată o mulţumire în acelaşi timp”, a precizat el. 

Realizatorul a considerat că pe lângă această reacţie pozitivă pe internet aceste vizualizări demonstrează că exista un gol în televiziune în privinţa unor povestiri din viaţa cotidiană a oamenilor obişnuiţi. 

Serialul prezintă viaţa a patru persoane care se apropie de 36 de ani şi problemele şi realităţile cu care se confruntă.

 

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă