7.8 C
București
vineri, 1 martie 2024
AcasăInternaționalVIDEO: Celebritățile de la Hollywood reacționează la moartea Reginei Elisabeta

VIDEO: Celebritățile de la Hollywood reacționează la moartea Reginei Elisabeta

Daniel Craig, Gal Gadot, Jude Law și alte celebrități au reacționat la moartea Reginei și au vorbit despre moștenirea pe care a lăsat-o aceasta.

“Va lăsa în urma ei o mare moștenire, o moștenire frumoasă și respectuoasă. Fie ca ea să se odihnească în pace”, spune actorul israelian Gal Gadot la D23, convenția Disney din Anaheim.

“Este un moment incredibil de trist pentru țară și pentru familie”, spune Jake Gyllenhaal, a cărui voce va fi pe animația “Strange World”.

“Am fost pur și simplu foarte norocos să lucrez cu ea la ceva care cred că a bucurat și a plăcut multor oameni și la care au râs”, a declarat Daniel Craig pe covorul roșu de la Festivalul Internațional de Film de la Toronto.

Actorul Edward Norton a spus că a admirat “tenacitatea” Reginei Elisabeta.

“Cred că oricine care rămâne atât de ager și la datorie până la vârsta de 90 de ani trebuie salutat”, a spus Norton.

Actorul britanic Jude Law, care joacă rolul căpitanului Hook în “Peter Pan & Wendy”, a declarat:

“Cred că trebuie să ne amintim de ea cu respectul pe care îl merită viața ei și datoria bine trăită. De asemenea, trebuie să privești spre viitor și să ne gândim la ce ar putea aduce Charles monarhiei și țării”.

Urmărește România Liberă pe TwitterFacebook și Google News!

Stancu Alexandru
Stancu Alexandru
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite

Piedone împarte apa caldă a lui Nicușor: Apă caldă la borcan!

Cristian Popescu Piedone, candidatul la funcția de primar al Capitalei, a lansat o campanie neobișnuită împotriva actualului primar, Nicușor Dan, distribuind personal apa...

Grav abuz DNA. Șapte ani de închisoare degeaba pentru Adamescu, într-un dosar instrumentat

Într-un caz care a ridicat serioase semne de întrebare cu privire la legalitatea și integritatea procurorilor anticorupție, Tribunalul București a emis o hotărâre...

Date ANOFM. Care era numărul șomerilor din România la sfârșitul lunii ianuarie

Rata şomajului înregistrat la nivel naţional a fost, în ianuarie 2024, de 2,98%, mai mică decât cea din luna ianuarie a anului 2023 cu...
Ultima oră
Pe aceeași temă