15.5 C
București
marți, 7 mai 2024
AcasăInternaționalVauxhall Astra: Fabrica din Ellesmere Port "depinde de Brexit"

Vauxhall Astra: Fabrica din Ellesmere Port “depinde de Brexit”

Grupul PSA a declarat că va investi, de asemenea, în uzina din Rüsselsheim din Germania pentru fabricarea Opel Astra din 2021.

Acesta a declarat că decizia va fi condiționată de Acordul privind vehiculele noi, negociat cu Unite.

Aceasta a declarat că decizia a demonstrat “efortul și angajamentul continuu” al grupului.

În prezent, Opel Astra și Opel sunt construite în portul Ellesmere din Cheshire, deschis în 1962, și în Gliwice, Polonia.

Grupul PSA a declarat că decizia privind alocarea la fabrica Ellesmere Port “va fi condiționată de termenii finali ai ieșirii Regatului Unit din Uniunea Europeană și de acceptarea Acordului privind vehiculele noi, care a fost negociat cu sindicatul Unite”.

Acordul nou de vehicul este o înțelegere între conducere și sindicate care acoperă practicile de lucru, împreună cu termenii și condițiile care sunt percepute înainte de producerea de noi modele.

Producția de mașini a scăzut în Marea Britanie în ultimul an, pe fondul creșterii pretențiilor industriei datorită Brexit.

Industria auto din Marea Britanie a primit o serie de lovituri în ultimele luni, iar Honda a anunțat că va închide instalația din Swindon în 2021.

Ford a declarat, de asemenea, că fabrica de motoare Bridgend din sudul Țării Galilor se va închide în septembrie 2020, cu pierderea a 1.700 de locuri de muncă.

Producătorii japonezi de automobile, inclusiv Nissan, au spus că incertitudinea Brexit nu îi ajută să “planifice pentru viitor”.

La începutul acestui an, Nissan a optat pentru construirea următorului model X-Trail în Japonia, în loc de fabrica din ​​Sunderland.

Cele mai citite

România are cea mai mare creștere pentru speranța de viață în UE, dar tot la coada clasamentului este

Spania este ţara din Uniunea Europeană cu cea mai mare speranţă de viaţă, de 84 de ani, şi se află peste media comunitară de...

Universitatea Craiova – FCSB 2-0! Oltenii lui Gâlcă au bătut noua campioană

Universitatea Craiova s-a impus cu scorul de 2-0 în fața noii campioane FCSB, pe teren propriu, în etapa cu numărul opt din play-off-ul Ligii...

SUA îndeamnă Turcia și Israelul să-și rezolve diferendele

Statele Unite(SUA) au îndemnat luni Turcia şi Israelul să rezolve diferendele dintre ele, după ce Ankara a anunţat că suspendă relaţiile comerciale în încercarea...
Ultima oră
Pe aceeași temă