22.1 C
București
sâmbătă, 27 iulie 2024
AcasăInternaționalVauxhall Astra: Fabrica din Ellesmere Port "depinde de Brexit"

Vauxhall Astra: Fabrica din Ellesmere Port „depinde de Brexit”

Grupul PSA a declarat că va investi, de asemenea, în uzina din Rüsselsheim din Germania pentru fabricarea Opel Astra din 2021.

Acesta a declarat că decizia va fi condiționată de Acordul privind vehiculele noi, negociat cu Unite.

Aceasta a declarat că decizia a demonstrat „efortul și angajamentul continuu” al grupului.

În prezent, Opel Astra și Opel sunt construite în portul Ellesmere din Cheshire, deschis în 1962, și în Gliwice, Polonia.

Grupul PSA a declarat că decizia privind alocarea la fabrica Ellesmere Port „va fi condiționată de termenii finali ai ieșirii Regatului Unit din Uniunea Europeană și de acceptarea Acordului privind vehiculele noi, care a fost negociat cu sindicatul Unite”.

Acordul nou de vehicul este o înțelegere între conducere și sindicate care acoperă practicile de lucru, împreună cu termenii și condițiile care sunt percepute înainte de producerea de noi modele.

Producția de mașini a scăzut în Marea Britanie în ultimul an, pe fondul creșterii pretențiilor industriei datorită Brexit.

Industria auto din Marea Britanie a primit o serie de lovituri în ultimele luni, iar Honda a anunțat că va închide instalația din Swindon în 2021.

Ford a declarat, de asemenea, că fabrica de motoare Bridgend din sudul Țării Galilor se va închide în septembrie 2020, cu pierderea a 1.700 de locuri de muncă.

Producătorii japonezi de automobile, inclusiv Nissan, au spus că incertitudinea Brexit nu îi ajută să „planifice pentru viitor”.

La începutul acestui an, Nissan a optat pentru construirea următorului model X-Trail în Japonia, în loc de fabrica din ​​Sunderland.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă