17 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăInternaționalUn băiețel l-a întrebat pe Boris Johnson dacă Moș Crăciun poate veni...

Un băiețel l-a întrebat pe Boris Johnson dacă Moș Crăciun poate veni în acest an

Johnson i-a răspuns copilului printr-o scrisoare în care a citat experţi medicali care declară că nu există niciun risc pentru sănătate în cazul copiilor, dacă sunt respectate regulile, relatează Reuters.

Băiatul de 8 ani, pe nume Monti, i-a scris pentru a-l întreba dacă Moş Crăciun va putea aduce cadouri anul acesta.

În scrisoare, Monti întreabă dacă guvernul a analizat problema vizitei anuale a lui Moş Crăciun: “Înţeleg că sunteţi foarte ocupaţi, însă vă rog pe voi şi oamenii de ştiinţă să vorbiţi despre acest lucru”.

Boris Johnson a postat scrisoarea pe Twitter, alături de o copie a răspunsului său: “Am sunat la Polul Nord şi îţi pot spune că Moş Crăciun este gata de plecare, la fel şi Rudolph şi toţi ceilalţi reni”.

“Directorul medical mi-a cerut să-ţi spun că, dacă Moş Crăciun se va comporta responsabil ca de obicei şi va acţiona rapid şi în siguranţă, nu există riscuri pentru sănătatea ta sau a lui”, a mai scris Johnson. Premierul a dezvăluit că a primit multe scrisori în legătură cu acest subiect şi i-a sugerat lui Monti să lase un dezinfectant pentru mâini lângă prăjiturile puse deoparte pentru Moş Crăciun.

Cele mai citite

Scandalul Sanimed/Hideg: Dezvăluiri, Denunțuri și Dinamica Justiției în România

Recentele dezvăluiri din presă, generate de denunțul spontan al omului de afaceri Cătălin Hideg împotriva unei prestigioase case de avocatură din România, precum și...

Cursa pentru București. Gabriela Firea: „Am încredere în şansele mele, pentru că Bucureştiul arată mult mai rău decât acum patru ani”

Candidatul PSD la Primăria Capitalei, Gabriela Firea, a declarat că are încredere în şansele sale la alegeri, deoarece, după propriile spuse, Bucureştiul arată „mult...

Fântânile arteziene din Sectorul 4, pregătite pentru zilele călduroase de vară

Sectorul 4 al Capitalei este o comoară ascunsă pentru cei care își doresc să exploreze frumusețea orașului. Printre numeroasele sale atracții, cum ar fi...
Ultima oră
Pe aceeași temă