11.3 C
București
sâmbătă, 18 mai 2024
AcasăInternaționalTrump: Sunt vremuri înfricoșătoare pentru băieții adolescenți

Trump: Sunt vremuri înfricoșătoare pentru băieții adolescenți

”E foarte înspăimântător să fi azi bărbat tânăr în America, pentru că poți fi găsit vinovat de ceva de care de fapt nu ești vinovat”, a afirmat  liderul de la Casa Albă, citat de CNN. Președintele american s-a referit la reacția unei părți a societății americane în cazul acuzațiilor de abuz sexual aduse judecătorului Brett Kavanaugh, nominalizat de Donald Trump pentru Curtea Supremă. După nominalizare, patru femei au formulat brusc acuzații de abuz sexual la adresa judecătorului, fără să le dovedească. ”Acestea sunt niște momente foarte dificile. Chestiile care se întâmplă astăzi nu sunt despre nominalizarea făcută de mine pentru Curtea Supremă. Aici e ceva mult mai grav la mijloc”, a estimat Donald Trump.

”S-a ajuns la o situație foarte înspăimântătoare: ești considerat vinovat până atunci când îți dovedești nevinovăția. În întreaga mea viață, am învățat că ești nevinovat până atunci când ți se dovedește vinovăția. Dar azi s-a ajuns să fi considerat vinovat până când îți dovedești nevinovăția. Ori acesta e un standard foarte, foarte dificil. Poți să fi fost fără pată toată viața, și brusc cineva ar putea sa te acuze de ceva”, a menționat președintele american. ”Pentru femei, însă, sunt vremuri minunate”, a conchis Donald Trump.

Șeful statului american a fost acuzat, în timpul campaniei electorale din 2016, de mai multe tipuri de hărțuire sexuală, de 15 femei. Nici atunci nu au existat dovezi care să susțină acuzațiile.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă