Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Trump: Relaţiile cu Regatul Unit sunt ''foarte, foarte puternice''

Preşedintele american Donald Trump a afirmat vineri că relaţiile cu Regatul Unit sunt ''foarte, foarte puternice'', după ce a criticat în mod public strategia premierului britanic Theresa May privind Brexit-ul, relatează Reuters şi AFP.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 13.07.2018 - 14:52

Trump a criticat direct planurile lui May de ieşire din UE într-un interviu în cotidianul The Sun, spunând că ele au spulberat probabil speranţa privind un acord comercial americano-britanic după ce şefa guvernului de la Londra nu a ţinut cont de sfatul său despre cum să negocieze.

Liderul american, stând alături de May la reşedinţa ei de vară de la Chequers, a declarat: ''Avem într-adevăr relaţii foarte bune. Astăzi discutăm despre comerţ, armată şi alte subiecte''.

Întrebat de către un reporter american dacă regretă comentariile sale din cotidianul The Sun, Trump a întors privirea, a dat din cap şi s-a uitat spre reporter.

La întrebarea dacă au discutat despre interviu, dna May a declarat: ''Avem multe de discutat'', adăugând că ei vor vorbi despre aşa-numitele relaţii speciale dintre Statele Unite ale Americii şi Regatul Unit, precum şi despre oportunităţile reale pentru un acord comercial.

Comentarii

loading...