21.2 C
București
duminică, 5 mai 2024
AcasăInternaționalTravestitul Conchita Wurst îşi lansează primul album din carieră

Travestitul Conchita Wurst îşi lansează primul album din carieră

Cunoscutul artist travestit Conchita Wurst a anunţat că în luna mai îşi va lansa albumul de debut, intitulat "Conchita", informează Mediafax.

Printre cele 14 piese de pe albumul "Conchita" nu se va afla însă şi "Rise Like a Phoenix", cântecul cu care artistul travestit a câştigat pentru Austria ediţia de anul trecut a concursului Eurovision, organizată la Copenhaga.

În decembrie 2014, Conchita Wurst spunea că doreşte să renunţe pentru primul său album la "stilul paiete, glamour şi James Bond-ist" care au caracterizat primul ei single de succes.

Travestitul originar din Austria Conchita Wurst a devenit un fenomen în ţara sa după apariţia, în 2011, în emisiunea "Die Grosse Chance". Modul în care a interpretat piesa "My Heart Will Go On", de pe coloana sonoră a filmului "Titanic", i-a adus celebritatea. Apoi, Conchita a participat la multe alte reality show-uri, inclusiv în Germania. De asemenea, a susţinut concerte şi a devenit un simbol al cauzei gay.

Conchita Wurst a câştigat concursul cântecului european Eurovision 2014, a cărui finală a avut loc pe 10 mai la Copenhaga, cu piesa "Rise Like a Phoenix".

 

Cele mai citite

Mii de persoane protestează împotriva lui Vitkor Orban din Ungaria

Mii de maghiari au protestat împotriva premierului naționalist Viktor Orban, în cadrul unui miting organizat cu câteva săptămâni înainte de alegerile europarlamentare și locale...

Ciolacu urează românilor “Hristos a Înviat” și prezintă imagini în care arată că a fost la slujba de Înviere

Șeful Guvernului și al PSD, Marcel Ciolacu, le transmite românilor mesajul tradițional, "Hristos a Înviat", însoțit de imagini care atestă că a participat la...

VIDEO. Real Madrid, campioană pentru a 36-a oară în La Liga

Real Madrid a cucerit titlul în La Liga în mod matematic, după ce a obținut o victorie zdrobitoare împotriva echipei Cadiz, cu scorul de...
Ultima oră
Pe aceeași temă